-
Label:
Name1
Cu peste 60 ani in urma, savantul American Edward Howell a descoperit dupa mai multe studii in laborator ca enzimele sunt purtatoare ale vietii in orice organism viu. Atfel, enzimele sunt prezente si in alimentele consmate de noi aat timp cat nu le ierbem. De ce? Pentru ca la temperature de peste 50- 60 grade C acestea mor! Asadar enzimele se gasesc in alimente crude! Ce face le inorganismul nostrum? Acestea participa la divizunea celulelor, reglementeaza metabolismul, imbunatatesc dugestia, regleza activitatea hormonilor, ajuta la cresterea imunitatii impotriva bolilo, ne dau un plus de energie si un pic de viata. Dupa ce depasim varsta de 45 ani, enzimele din organism se diminueaza iar o alimentatie necorespunzatoare duce la scaderea energiei, a imunitatii si la incetinirea arderii grasimilor. Este bine sa consumam alimentele crude pentru a adduce orgamismului nostrum un aport important de enzyme. Cruditatile cele ami bogate in enzyme sunt: laptele crud (iaurt, lapte acru, zer), germenii de grau, galbenusul de ou, zarzavatul, toate fructele si legumele.