Echipa

MIHAILESCU EMILIA

Nascuta la data de 25 februarie 1983 este absolventa a Facultatii Spiru Haret- Specializarea Drept. Face parte din echipa BettyBlue din anul 2004, de cand s-au pus bazele acestui concept inovativ pe piata din Romania si este mandra ca a contribuit la dezvoltarea acestuia.
Spune despre ea ca-n tot acest timp, si-a rafinat rabdarea si asertivitatea pentru a face fata oricaror cerinte din partea clientelor.
Pentru ea, ca femeie infrumusetarea nu este un simpu obiectiv, ci o adevarata pasiune!

MIHAI SORINA

Nascuta in 1983 este absolventa a facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala. In primavara anului 2007 am pasit in Centrul de Slabire BettyBlue unde m-am alaturat unei echipe de profesionisti cu notorietate in domeniul beauty.
Din grija pentru frumusete am reusit impreuna sa transforman inesteticul in estetic ajutand clientele sa descopere calea spre frumos si sanatate. De 7 ani coordonez activitatea Centrului BettyBlue Unirii. Se descrie ca fiind o persoana integra, responsabila, perseverenta si comunicativa, intotdeauna la dispozitia clientilor.
MIHAELA RADU

Nascuta la data de 26.04.1970, a studiat la LOGICS, Centrul De Pregatire Profesionala Bucuresti , specializarea ”tehnician maseur”. S-a alaturat echipei Betty Blue Unirii in iunie 2014. Mihaela este o persoana serioasa, constiincioasa si ambitioasa iar principalele pasiuni sunt : arta , muzica si tot ce tine de estetica!
CATRINA CRISTINA

Ma numesc Cristina Catrina nascuta la 15 oct 1976. Am absolvit scoala de masaj Andreea Beauty SRL , iar in echipa BettyBlue fac parte din luna mai 2016. Ma consider o persoana corecta cu simtul raspunderii, punctuala.

TOMA RAMONA MAGDALENA

Nascuta in 1976, a absolvit cursurile Asociatiei Maseurilor Profesionisti din Romania, in anul 2009 de cand s-a si alaturat echipei BettyBlue. In aproape 20 de ani de activitate in “campul muncii”, a lucrat ca psiholog la un centru de educare, ca redactor la o revista de arhitectura si a fost consultant vanzari de programe software. Toate aceste profesii, alese conjunctural, au invatat-o sa se ajute singura, sa caute permanent resurse interioare de a merge mai departe, prin viata, zambind!
Pentru Ramona masajul nu este doar un simplu rasfat, este o arta prin care ne putem vindeca atat durerile fizice cat si pe cele emotionale. De aceea, va recomanda sa discutati cu terapeutul dumneavoastra, veti putea gasi in acesta, un adevarat psiholog, uneori, unul cu acte in regula!

MATEI NADIA

Nascuta in 1976, a absolvit cursurile de Tehnician maseur si are o experienta vasta de 8 ani in masajul anticelulitic, somatic, drenaj limfatic si masajul facial. Pentru ca face ceea ce iubeste si iubeste ceea ce face, este alaturi de echipa Bettyblue din anul 2007 si are ca motto :” Pentru ca mintea ta sa aiba puterea de a lupta, trupul trebuie sa fie in cea mai buna forma. “

MARUNTELU BALCAN CRISTINA

Nascuta la 24.12.1988, este absolventa a Facultatii Spiru Haret- Specializarea Kinetoterapie. S-a alaturat echipei BettyBlue  din luna martie 2014 si declara ca este incantata sa practice ceea ce ii place: masajul Se descrie ca fiind o persoana comunicativa sociabila si plina de energie.

GHINEA ADELIANA PATRICIA

Nascuta in data de 17.02.1989 si a absolvit Faculatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Spiru Haret in anul 2011. Datorita acestei profesii declara ca poate lucra atat in domeniul sanatatii, cat si in cel de beauty, doua domenii care se imbina frumos si care reprezinta un atu pentru ea deoarece le poate indruma pe cliente spre a-si mentine un corp frumos si santos.
S-a alaturat echipei BettyBlue in iulie 2014 si este incantata ca face parte din ea. Pasiunile ei sunt: muzica, animalele, pescuitul si masajul inca din copilarie.
Declara ca pentru ea masajul nu reprezinta doar un simplu rasfat, ci si un transfer de energie, eliberand asa numitele blocaje energetice.

PUSCASU MARINA

Nascuta la 02.07.1991,absolventa a facultatii Titu Maiorescu,specializarea Finante-Banci, a absolvit cursurile de Tehnician Maseur la scoala 10 Plus in anul 2014. S-a alaturat echipei BettyBlue Victoriei din septembrie 2014. Este pasionata de muzica,dans si make-up. Se descrie ca fiind o persoana sociabila, calma si comunicativa.

DUMITRACHE ANGELICA

Nascuta la data de 27.05.1981, a studiat la Revital Casimex, specializarea ” tehnician maseur, masaj reflexogen” si a absolvit Facultatea de Kinetoterapie, avand specializarea de kinetoterapeut. Aura face parte din echipa Betty Blue Unirii din ianuarie 2014. Aurei ii place sa descopere lucruri, locuri si persoane noi, deci ”noul” este pasiunea ei . Aura se descrie ca fiind o persoana dinamica, ambitioasa si muncitoare.

CRAP LIZETA

Nascuta la 16.01.1977 , am absolvit Centru de Terapii Cristiana specializarea tehnician maseur. Fac parte din echipa BettyBlue din iulie 2016. Sunt o persoana sociabila, ambitioasa si punctuala.

 

RUSU ANDREEA

Nascuta la 18.01.1983 a absolvit Scoala de Masaj Cristiana, specializarea tehnician maseur, in prezent studiaza Kinetoterapia

Andreea face parte din echipa BettyBlue din august 2017. Pasiunile ei sunt sportul si calatoria, se descrie ca fiind o fire sociabila si comunicativa.

MARIN CLAUDIA

Nascuta la 17.04.1976 a absolvit scoala de masaj Dragomir specializarea tehnician maseur.
Claudia  s-a alaturat echipei BettyBlue in august 2017 , este onpersoana sensibila, muncitoare si perseverenta , pasiunile ei fiind muzica si calatoria.

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife