Testimoniale

“Vin la centrul Betty Blue de aproximativ 3ani ,am incercat cu incredere serviciile salonului respectiv masaj,electrostimulare,ultrasunete si mai nou sunt foarte incantata de impachetarile cu miere si scortisoara!Aici ma simt ca acasa,personalul este foarte bine pregatit si amabil iar serviciile sunt impecabile!Am recomandat si prietenelor mele acest salon si de asemenea au fost foarte multumite de absolut toate serviciile. ”
Roxana Marinescu, co-prezentator Antena Stars
“Am aflat de la o prietena, mi-a recomandat salonul cu incredere! Rezultatele au fost rapide, vizibile. Personalul esti profi. Il recomand prietenelor cu drag. Relaxant, performant, modelator. Masajul este preferatul meu!”
Simona Senzual, clienta inca din 2011
,, Cu 8 ani in urma la showroom-ul Ardes Cosmetici din Piata Romana m-am intalnit cu Betty- managerul salonului BettyBlue in vederea stabilirii unei colaborari, colaborare care exista si acum dupa atatia ani! Betty a avut încredere in recomandarile mele cu privire la tratamentele folosite in salonul Betty Blue , iar eu am mers pe mana ei in ceea ce priveste specialistele in masaj care pe mine m-au ajutat enorm inainte de sarcina, dupa nastere si acum pentru mentinere dupa ce am slabit! Pe langa faptul ca fetele sunt toate super profesioniste, ma simt excelent, este o stare de bine si de veselie, de relaxare! Am recomandat multor persone sa incerce serviciile lor. De-a lungul timpului am facut impachetari cu Namol extraforte pentru Slabire Termo de la Ardes, la masaj folosesc cremele si uleiurile anticelitice si slabire Ardes si mai nou fac si sedinte de electrostimulare pentru ca din cauza putinului timp liber nu ajung la sport! Le-am avut pe fete invitate in emisiune si le-am multumit si pe blogul meu ! BettyBlue însemna profesionalism si buna dispoziție! Felicitari BettyBlue pentru activitate!,,
Oana Turcu Brancu – prezentator Antena Stars , manager Ardes Cosmetici Italia
“Am aflat despre BettyBlue de la o prietena. Am facut masaj, iar rezultatul a fost…. relaxant:)Personalul mi s-a parut bine pregatit, de aceea am si recomandat centrul altor prietene. As descrie centrul prin profesionalism si calitate, acestea fiind caracteristicile care mi-au placut la BettyBlue. “
Emilia Mirea, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
“Am aflat de salonul BettyBlue de la o prietena, am facut masaj, electrostimulare si radiofrecventa, rezultatele au fost bune, personalul este bine pregatit si prietenos ,da recomand prietenelor. Raport pret -calitate este fara concurenta, este amplasat central, personal bine pregatit si au flexibilitate . Cel mai mult apreciez calitatea si pretul serviciilor.”
Camelia Bereanu, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
“Am aflat despre BettyBlue printr-un flyer primit la metrou, am facut sedinte de masaj si electro, rezultatele au fost vizibile, fetele sunt super, am recomandat mai
multor prietene centrul! Preturi ok! As descrie centrul ca avand:preturi bune, calitate ridicata.“
Cristina Spirescu, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat despre Betty Blue acum cativa ani, cand cautam pe internet saloane care sunt in zona in care stau. Am facut impachetari, vacuum si masaj, iar rezultatele au fost vizibile. Personalul a fost bine pregatit. L-as recomanda prietenelor. Este un centru foarte bine pregatit, cu o gama larga de tratamente, bine pozitionat si cu preturi bune. Cel mai mult mi-au placut pachetele atractive.
Francisca Radu, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat de BettyBlue de pe internet! Cred ca am incercat aproape toate tratamentele salonului, dar raman fidela masajului cu rezultate foarte bune! Personalul salonului primeste nota 10, pentru profesionalism si loialitate! Recomand salonul persoanelor interesate de un loc de relaxare, in care se vor simti intotdeauna excelent!
Lorena Tanasescu, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat despre BettyBlue de la fiica mea. Am facut masaje, impachetari, cavitatie si termocuverta, cam tot. Ne-a placut. Fetele sunt placute,atmosfera este ok!
Argesanu Ludmila, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat despre BettyBlue  in 2009 de pe net. Cred ca am incercat toate tratamentele de la BettyBlue. 3. Rezultatele au aparut si s-au si mentinut cam dupa 2 luni de la inceperea tratamentelor. Fetele sunt harnice, glumete si f. bune maseuze. Le-am recomandat prietenelor mele salonul. Este un loc pentru fete! Desi nu ne cunoastem ajungem sa discutam despre orice, atmosfera placuta si serviciile care ne sunt oferite de calitate. Pot spune ca am incercat si altceva dar am revenit cu mare drag la BettyBlue!
Alexandra Oporanum clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat de BettyBlue de la o prietena, am facut elecrostimulare si impachetari. Rezultatele au fost super, dar nu am continuat din motive personale. Personalul este bine pregatit si prietenos. La-m recomandat prietenelor! Cateva cuvinte: preturile bune, amplasarea si mediul placut. Cel mai mult imi plac calitatea si preturile bune!
Alina Bobocea Tulbure, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)
Am aflat despre salon de la o prietena. Am incercat masajul, care este foooooarte relaxant si rezultatele chiar le-am observat de la inceput. Mi-a placut si atitudinea personalului, prietenoasa as putea spune. Si am recomandat cu placere mai departe prietenelor, colegelor si cunostintelor. Este un centru prietenos, orientat catre satisfactia clientelor, iar cel mai mult mi-a placut …masajul!
Luca Silvia ‘Lisa’, clienta a Centrului de Slabire BettyBlue (sursa www.facebook.com/bettyblue.centruslabire)

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife