Label: Name1

La un moment dat te privesti in oglinda si nu iti mai place ce vezi. Simti ca privirile celorlalti iti cantaresc cele cateva kilograme in plus, nu te mai simti la fel de atragatoare, celulita a devenit si mai vizibila, iar hainele parc sunt  prea stramte sau nu mai vin deloc! Ce e de facut? Doar o dieta, nu este de ajuns!

Centrul de Slabire BettyBlue iti recomanda programul de SLABIRE RAPIDA.

In acest program sunt combinate sedintele de electrostimulare cu impachetarile anticelulita si de slabie. Ce se intampla de fapt?

Electrostimularea ajuta la tonifierea musculaturii intr-un timp foarte scurt, deoarece 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness! Prin tonifierea musculaturii, stratul adipos se micsoreaza iar celulita se va elimina. In acelasi timp printre alte beneficii ale acestui tratament se numara: imbunatatirea circulatiei, care duce ce un echilibru al organismului nostru ajutand la eliminarea toxinelor si arderea grasimilor.

Impachetarile de slabire rapida cu termosudatie ajuta la eliminarea apei retinute in corp, si chiar dupa prima sedinta puteti da jos peste 1kg si 1 cm in circumferinta!

Cu ajutorul impachetarilor anticelulita cu FANGO Silhouette celulita se va elimina rapid, rezultatele facandu-se vizibile chiar dupa prima impachetare, prin nivelarea stratului de “coaja de portocala”. Inainte de aplicarea propriu-zisa a tratamentului se efectueaza un peeling corporal profesional.

Prin termoterapie substantele ajung in tesutul conjunctiv unde ajuta la distrugerea nodulilor celulitici si eliminarea stratului adipos,

La sfarsitul fiecarei sedinte se efectueaza un masaj scurt cu crema profesionala anticelulita termoactiva.

Chiar dupa terminarea tratamentului, corpul dvs continua sa raspunda pozitiv la substantele foarte puternice din tratamente si sa elimine din surplusul de grasime si celulita.

Specialistii nostrii recomanda efectuarea sedintelor intensiv, de 3 ori pe saptamana. Dupa un tratament de SLABIRE RAPIDA veti da jos pana la 8 kg si peste 6-8 cm in circumferinta taliei, soldurilor, picioarelor si veti scadea pana la 3 numere la haine.

Peste 1,500 paciente au reusit cu ajutorul nostru pana cum sa scape de teroarea kilogramelor in plus si a celulitei, si tu poti fi una dintre ele!

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife