Despre noi

BettyBlue Centrul tau de Slabire inca din 2004!

Din 2004 ne-am inceput activitatea profesionala in domeniul frumusetii, slabirii si remodelarii corporale oferindu-va servicii de calitate la cele mai mici preturi de pe piata!

 Pana acum peste 100.000 de femei au apelat la serviciile oferite de Centrul de Slabire si Remodelare Corporala BettyBlue si au fost foarte multumite de rezultatele obtinute,  peste 90% dintre ele devenind fidele cabinetului, si raman uimita in fiecare an cand revin clientele fidele care ne viziteaza de peste 10 ani!

CONSULTANTA DE SPECIALITATE SI EVALUARE CORPORALA

Fiecare pacienta beneficiaza de consultanta de specialitate gratuita inainte de alegerea unui tratament pentru a stabili impreuna care dintre cele oferite de centrul nostru de slabire este cel mai adecvat problemelor individuale.

In urma optarii pentru un tratament potrivit stabilit impreuna se efectueaza evaluarea corporala (la solicitarea clientelor) care va presupune:

  • Evaluare vizuala pentru observarea problemelor de la nivelul pielii: iritatii, vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice, vergeturi etc.
  • Chestionar medical general
  • Informatii privind contraindicatiile medicale valabile pentru fiecare tratament in parte
  • Masurarea kilogramelor
  • Masurarea procentului de grasime din organism
  • Masurarea procentului de apa din organism
  • Masurarea grasimii viscerale

SUPRAVEGHERE si MONITORIZARE

La inceperea fiecarui tratament se intocmeste lista personala a fiecarei paciente in care, pe langa datele obtinute in urma evaluarii corporale se trec la solicitarea clientei (avand in vedere ca sunt date personale- private) toate masuratorile corpului din zonele supuse tratamentului. La finalul sedintelor toate aceste evaluari si masuratori se repeat.In cazul in care pana la jumatatea tratamentului, acesta nu da rezultatele scontate, tratamentul va fi schimbat cu un altul, bazat pe substante diferite. La finalul tratamentului in functie de rezultatele obtinute se poate opta pentru inca un program intensiv sau doar pentru unul de intretinere la recomandarea consultantului de specialitate!

REZULTATE

Cele peste 40 de tratamentele profesionale folosite in salon sunt consacrate pe piata de beauty din lume. Ele sunt rodul specialistilor in domeniul esteticii corporale si sunt folosite in toata Europa, SUA si Asia. Toate rezultatele precizate pe site sunt media rezultatelor obtinute de catre specialisti de-a lungul timpului, acestea fiind diferite de la o persoana la alta.

PRODUSE FOLOSITE

Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate avand certificate de conformitate. Suntem singurul centru de slabire care are tratamente naturale si cu extracte naturale in proportie de pana la 90% !

PLATA ABONAMENTELOR

Achizitionarea unui abonament se poate face CASH/CARD.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR

Abonamentele de 20 sedinte au o valabilitate de 3 luni de la achizitionare, dupa expirare acestea NU SE MAI POT REACTIVA, iar banii achitati NU SE RETURNEAZA!

Abonamentele de 8 sau 10 sedinte au o valabilitate de 30 zile de la achizitionare, dupa expirare acestea NU SE MAI POT REACTIVA, iar banii achitati NU SE RETURNEAZA!

Abonamentele de 38 sau 4 sedinte au o valabilitate de 10 zile de la achizitionare, dupa expirare acestea NU SE MAI POT REACTIVA, iar banii achitati NU SE RETURNEAZA!

ABONAMENTELE SE POT INGHETA timp de maxim 6 luni cu anuntare prealabila la receptie!

TRANSFORMAREA ABONAMENTELOR

Transformarea abonamentelor in alt tip de sedinte decat cele achizitionate se poate face doar in cazuri speciale si la recomandarea managerului de salon! Sedintele bonus/ castigate la concursuri nu se transforma sub nicio forma!

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife