Label: Name1

Pistruii sunt pete mici, rotunde, pigmentare, numeroase, de culoare bruna, uneori mai deschisa. Se localizeaza pe zone ca: frunte, pometi, nas, gat, antebrate, umeri, dosul mainilor. In general apar in jurul varstei de 5 ani si ating mai frecvent copii si adolescentii blonzi sau roscati. De obicei retrocedeaza in jurul varstei de 40 ani, banuiesc ca mai ai de asteptat putin!:)

Lumina solara favorizeaza aparitia pistruilor! Asadar este recomandat sa nu te expui la soare , nici macar atunci cand mergi pe strada fara a folosi o crema de protectie solara! In timpul iernii dar si verii poti folosi linistita fond de ten putin ami deschis decat tenul tau, astfel se vor ascunde pistruii si te va proteja de razele solare/ vant.

Ochii obositi

Daca aveti ochii obositi si pleoapele umflate va recomand sa stati 1-2 minute pe spate cu ochii acoperiti cu palmele, astfel incat sa fie tinuti in intuneric. Incercati ca in acest timp sa nu va ganditi la nimic. Pentru inlaturarea oboselii ochilor trebuie sa aplicati alternative comprese reci si calde (terminand cu cele reci), care vor avea un effect inviorator. Dimineata este foarte bine daca va tamponati ochii cu apa rece, acre pe langa efectul inviorator intareste si muschii oculari.

Cearcanele

Cauza cearcanelor poate fi: o tulburare renala, hepatica sau ovariana si atunci se recomanda consultarea medicului, insa ele se datoreaza si oboselii sau predispozitiei ereditare, asa cum ati precizat.  In acest din urma caz se vor aplica cumprese cu infuzie de tei, rozmarin sau albastrele. Le gasiti la Plafar. Pentru a usura efectuarea acestor comprese va sfatuiesc sa va confectionati din panza saculete mici pe care sa le umpleti cu un amestec din plantele mai sus mentionate, pe care sa-l introduceti 1 minut in apa clocotita iar dupa racier sa-l aplicati pe ochi! Ar dura cam 15 minute si va recomnad sa efectuati pt inceput in fiecare zi apoi rarind in fiecare saptaman frecventa pana la 1 data/ saptamana.

Din punct de vedere cosmetic va sfatuiesc sa folositi un baton anticearcane cu o nuanta mai deschisa decat fondul de ten folosit sis a incercati sa utilizati numai farduri deschise la culoare si sidefate (vernil, bej, alb, argintiu, bleu).

Va rog sa imi spuneti cum va simtiti dupa 2 saptamani intensive! Tratamentul este ieftin sic red ca pt frumusete ne putem aloca 15 minute/ zi!

Toate cele bune si o saptamana super,

Betty


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife