Label: Name1

Pistruii sunt pete mici, rotunde, pigmentare, numeroase, de culoare bruna, uneori mai deschisa.

 Se localizeaza pe zone ca: frunte, pometi, nas, gat, antebrate, umeri, dosul mainilor. In general apar in jurul varstei de 5 ani si ating mai frecvent copii si adolescentii blonzi sau roscati. De obicei retrocedeaza in jurul varstei de 40 ani.

In majoritatea cazurilor acestia sunt ereditari, insa lumina solara favorizeaza aparitia lor, chiar daca nu ii ai! Pielea persoanelor afectate de pistrui este mult mai sensibila, mai fina, mai uscata si de aceea necesita o atentie sporita!

Asadar este recomandat sa nu te expui la soare, nici macar atunci cand mergi pe strada fara a folosi o crema de protectie solara (SPF 15)! In timpul iernii dar si verii poti folosi linistita fond de ten putin mai deschis decat tenul tau, astfel se vor ascunde pistruii si te va proteja de razele solare/ vant.

Chiar daca ai pistrui, nu trebuie sa intrii in panica deoarece acestia au farmecul lor. Multe celebrtitati ca Jane Fonda sau Maryl Streep au pistrui. Atentie insa la anumite trucuri de machiaj!

Este bine sa folosesti mereu fond de ten cu filtru de protectie solara pentru a-i estompa si proteja in acelasi timp.

Iti recomanda sa folosesti farduri care NU sunt in nuanta apropiata de culoarea pistruilor (adica: auriu, portocaliu, maro etc.) ci culori sidefata, deschise, cum ar fi roz, violet, bleu, vernil, alb, gri.

In cazul rujurilor sunt indicate cele cu nuante naturale, in nici un caz cele inchise la culoare. Nu abuza insa de glosuri sau rujuri foarte sidefate.

Este recomandat sa folosesti rimel negru sau albastru, in nici un caz maro. Daca iti subliniezi bine ochii, atunci blush-ul din obraji este bine sa fie aplicat discret.

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife