Label: Name1

Tunelul cu infrarosii "No Cellulite" da rezultate uimitoare in tratarea celulitei si obezitatii datorita radiatiilor infrarosii de unda lunga, care ajuta la patrunderea in adancime, pana la 6 cm, a produselor profesionale folosite la tratament. Patrunzand atat de adanc acestea produc spargerea nodulilor celulitici si eliminarea grasimilor. In nici un caz nu se produce o deshidratare a corpului.Dupa tratamentul cu infrarosii prin intermediul transpiratiei sunt pur si simplu impinse din corp metale grele, toxine, grasimi si toate substantele nocive care impiedica functionarea corecta a organismului si care incetinesc arderea grasimilor. Deocamdata nu s-a gasit o alta metoda mai performanta de eliminare a substantelor nocive, a metalelor grele si a grasimilor din corp, deoarece pe cale naturala aceasta nu este posibila.

Procedura: dupa aplicarea tratamentului si infoliere pacienta este introdusa in tunelul cu infrarosii timp de 40 min.; aceasta perioada echivaleaza cu 80min. efectuate in termosauna; dupa desfoliere se aplica o crema tratament puternic reductoare care actioneaza in profunzime timp de 12 ore de la aplicare.

Efectele: scaderea rapida in greutate, eliminarea a 25% din celulita dupa un tratament complex, eliminarea substantelor nocive din organism, actiunea in profunzime a substantelor tratamentului, imbunatatirea circulatiei sanguine si eliminarea surplusului de apa retinuta in corp.

Rezultate: dupa primele 2- 3 sedinte intensive se pot da jos pana la 2 kg si pana la 3- 4 cm in circumferinta; un tratament complex de slabire duce la pierderea a 6- 8 kg si a peste 12 -14 cm in circumferinta;

Contraindicatii:

femei insarcinate

persoane care sufera de boli cardiace, claustrofobie, spasmofilie

persoane cu varice


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife