Label: Name1

Curea mai stransa

Legati cordonul sau cureaua in asa fel incat sa va stranga putin; astfel va veti aduce aminte ca trebuie sa va abtineti si sa mai dati jos!

Mancarea care nu se vede, se uita!

Nu lasati la indemana alimente tentante: ciocolata, chipsuri etc, care v-ar putea tenta! Ceea ce nu se vede se uita si nu vi se va mai face pofta!

Gatiti la foc mic!

Atunci cand gatiti la foc mic se foloseste mai putina grasime decat atunci cand se gateste la foc mare!

Lumina mai putina!

Lumina puternica activeaza toate simturile, inclusiv pofta de mancare! In concluzie ar fi bine sa folosim macar la cina o lumina difuza!

O farfurie impartita la 4!

Impartiti farfuria in 4: pe 3 dintre parti puneti legume si fructe, iar pe a 4a puneti carne si lactate!

Telina

Incercati sa inlocuiti alunele sau snacks-urile cu telina; este buna, hranitoare, stimulatoare si in plus 500gr. au doar 75kcal;

Paine uscata

Cand va este foame roadeti o felie de paine uscata! Va calma imediat papilele gustative!

Dexintoxicarea organismului

O zi destinata detoxifierii la o anumita perioada de timp va ajuta organismul extrem de mult! In acea zi renuntati complet la cafea, si inlocuiti-o cu ceai de urzici; beti minim 1,5l de apa, mancati doar castraveti, cartofi, rosii, ardei, patrunjel si ananas.

 Dusuri alternative

Metabolismul functioneaza asa cum trebuie in momentul in care circulatia sangelui este optima. De aceea alternarea dusului cand cu apa rece cand cu apa calda timp de 2 minute ajuta la mai buna functionare a organismului si la eliminarea celulitei.

 

 


SOLICITA O SEDINTA GRATUITA

 

daca nu ai mai fost clienta noastra