Label: Name1

Ce este de fapt acest UCW?

Universal Contour Wrap este tratamentul pentru pierderea de centimetrii care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cant vrei sa arati perfect pentru acea ocazie speciala.

Scaderea de 15 cm este de asemenea garantata sa se mentina pentru cel putin 30 de zile pentru ca tu sa fii increzatoare ca arati superb mult timp dupa ce ai plecat de la salon. Aceasta poate suna prea frumos ca sa fie adevarat dar cu o medie de 24-33 cm pierduti de la un singur tratament, UCW este tratamentul in care poti avea incredere.

Dar Universal Contour Wrap nu furnizeaza doar o scadere exceptionala in cm; formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita de terapeut tonifica si compacteaza corpul in timp ce exfoliaza si curata pielea, astfel incat nu numai ca vei arata foarte bine dar te vei si simti super, dupa numai un tratament.

Deci fie ca urmaresti sa dai un impuls unui plan de slabit sau ai in vedere cativa cm incapatanati, te poti baza pe Universal Contour Wrap pentru a avea rezultate imediate iar familia si prietenii se vor intreba cum reusesti.

Dezvoltat de Dr. Richard Strem in urma unei cercetari extinse asupra beneficiilor aduse de minerale in tratamentele spa, UCW implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale.

Dureaza mai putin de 45 de minute pentru a fi masurata si impachetata de catre un terapeut special antrenat si o data impachetata, pur si simplu te relaxezi si lasi bandajele sa sculpteze si sa tonifieze corpul in timp ce mineralele sunt absorbite in piele si argila scoate toxinele pentru ca tu sa arati si sa te simti superb.

Pentru a maximiza rezultatele tale personale, esti incurajata sa bei cat mai multa apa dupa tratamente pentru a continua pierderea in cm si procesele de detoxifiere si curatare.

Si tu poti beneficia de pierderea garantata in centimetri oferita de Universal Contour Wrap, indifferent de marimea sau forma pe care o ai; indiferent daca vrei sa dai un impuls unui plan de pierdere în greutate sau daca vizezi zone incapatanate pe care orele petrecute la sala nu le pot ajusta.

Si pentru ca rezultatele sunt instant, te poti baza pe Universal Contour Wrap atunci cand nu ai timp inainte de vacanta de ultim minut pentru o dieta cu rezultate rapide. Dureaza doar 2 ore pentru ca Universal Contour Wrap sa iti compacteze si tonifieze corpul in forma meritata, asa ca si chiar daca esti cu doar cateva zile inaintea unui mare eveniment in viata ta, ai incredere in Universal Contour Wrap sa te faca sa arati excelent si sa te simti increzatoare in fortele tale. Multe celebritati internationale se bazeaza pe Universal Contour Wrap inaintea evenimentelor fastouase pe covorul rosu.

Insa Universal Contour Wrap nu este doar pentru cei care doresc o pierdere imediata in centimetri. Argila unica si tehnica speciala de impachetare nu iti modeleaza doar corpul, ci sunt si o ca le eficienta de a ataca aspectul de celulita si vergeturi sau pentru a compacta pielea flasca rezultata in urma sarcinii sau a scaderii in greutate. Este un tratament foarte bun si pentru barbatii care doresc sa atace zonele problema de la stomac si talie.

 

Beneficii

Universal Contour Wrap iti garanteaza o pierdere de minim 15 centimetri care dureaza cel putin 30 de zile. Formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosite in tratament iti contureaza si tonifica corpul, facandu-te sa arati grozav si sa te simti nemaipomenit. Insa Universal Contour Wrap iti ofera mu;lt mai mult decat pierderea garantata in centimetri.

  • Tonifiere si Fermitate – UCW revitalizeaza elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul in forma pe care o meriti.
  • Exfoliere si curatare – In timpul tratamentului intregul organism este impachetat in argila calduta si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat, astfel incat arati sit e simti fabulos dupa ce pleci din salon.
  • Detoxifiere – Argila bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-te dupa fiecare tratament.
  • Compactarea pielii – Universal Contour Wrap este o cale eficienta de a reduce pielea flasca cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate, cauzate de diete sau chirurgie cosmetica (lipoabsorptiile).

 

Garantie de 15cm/ prima sedinta

Aceasta ultima garantie se bazeaza pe respectarea “intructiunilor dupa impachetare” si pe mentinerea aceleasi greutati de catre client(a) – deci mentinerea acelorasi dimensiuni – pe perioada celor 30 de zile post impachetare.

Pentru a te califica la aceasta garantie, ai dreptul sa te prezinti la salon in a 30-a zi dupa prima impachetare completa pentru a fi masurata si cantarita.

Aceasta garantie se aplica doar clientilor ce beneficiaza de prima lor impachetare completa, neacordandu-se aceeasi garantie clientilor ce fac impachetari `partiale`.

 

Kitul pentru acasa

 Kit-ul pentru acasa a fost creat pentru situatiile in care nu poti ajunge la salon ca sa beneficiezi de o impachetare completa.

Utilizand aceeasi argila si bandaje ca si tratamentul in salon, kit-ul te ajuta sa ataci acele zone specifice, cu probleme, ale corpului tau, cum ar fi zona stomacului, coapselor, feselor sau bratelor. Insistarea pe aceste zone-problema specifice fiecarui corp accentueaza pierderea in centimetri, precum si rezultatele de exfoliere si detoxifiere ale impachetarilor totale din salon, si asta in confotul propriei case. Kit-ul contine argila si bandaje pentru 4-6 tratamente, si iti poti cumpara apoi doar componente, fara a mai fi nevoita sa achizitionezi tot kit-ul de fiecare data.

Vei obtine o pierdere in centimetri masurabila, precum si o imbunatatirea aspectului celulitei in oricare parte a corpului consideri necesar. Coapsele pot deveni mai suple si mai tonifiate, aspectul vergeturilor de pe stomac poate fi imbunatatit, fesele se ridica si devin mai ferme si toate astea in timp ce solutia argiloasa te exfoliaza si extrage tonixele din tesutul limfatic.

 

PROMO Centrul de Slabire BettyBlue

1 sedinta UCW (2h) : 159 lei

Kit pentru acasa: 290lei


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife