Label: Name1

Abdomenul feminin este supus unor grele incercari: ciclul menstrual, sarcina, constipatie, colita, stress, indigestii, retentie de apa, balonari. Exista totusi numeroase trucuri pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca si sa le aplice pentru a avea, pe toata durata anului, un abdomen plat.

           Abdomenul: in centrul siluetei

          Adapostind numeroase viscere, abdomenul este totodata ,,sediul” tuturor emotiilor umane. Adesea auzim spunandu-se, de pilda, ,,am un nod in stomac”. Nu e de mirare ca acest ,,burduf” pe care ni l-am dori suplu si ferm se umfla si doare la cea mai mica iritare.

          Abdomenul inchide in interiorul sau organe vitale, printre care si cele ale sistemului digestiv. Pentru a le mentine pe toate la locul cuvenit, fasciile, muschii si tesutul adipos profound, ca si cel superficial, detin un rol important.

          Tesutul adipos profund: prea mult strica

          Toate organele abdominale sunt invelite in tesut adipos, o grasime indispensabila pentru ele. Cand insa aceasta masa adipoasa devine prea mare, apar riscuri pentru sanatate. O alimentatie corecta, saraca in lipide (25-30%), si o activitate sportiva regulata contribuie la mentinerea in limite normale a tesutului adipos profound.

          Micile pernute grase: un atribut feminin de care mai degraba ne-am lipsi

          Femeile sunt iritate de aparitia micilor ,,pernute” grase pe abdomenul inferior, cu toate ca barbatii le considera in general incantatoare. Iata o prima veste buna: prezenta acestei grasimi superficiale nu este daunatoare pentru sanatate. Si o a doua veste buna: putem scapa de ea usor!

De fapt, in cadrul unui regim de slabire, prima dispare grasimea de pe abdomen si cea de pe solduri. In plus, exercitiile concepute de un profesor de gimnastica experimentat va vor ajuta sa aveti un abdomen mai plat si mai ferm.

Si in ajutorul dvs vine Centrul de Slabire BettyBlue care va propune mai multe tratamente care au ca scop scaderea in centimetrii in zona abdomenului, eliminarea soldurilor si a colaceilor de grasime cat mai rapid, iar rezultatele sa fie de lunga durata! Care sunt aceste terapii?

  1. Prima terapie strict destinata grasimii depusa pe abdomen este impachetarea locala pe baza de spirulina, alge marine si ceai verde care are rolul de a topi grasimiea localizata. Impachetarea dureaza cca 30minute si se poate efectua intensive de 3ori/ saptamana.
  2. Cavitatia ajuta si ea la topirea celulelor grase si efectuata in mod intensive pe abdomen duce la o scadere de pana la 5-9 cm in aceasta zona. Cavitatia dureaza 30minute si se efectueaza 1sedinta/ saptamana.
  3. Vacuum slim este o procedura mai dura dar cu rezultate excelente chiar dupa prima saptamana. Aceasta terapie functioneaza pe principiul de aspirare si de desprindere  atesutului adipos de musculatura. O sedinta de vacuum slim dureaza 30minute si se recomanda 2-3sedinte/ saptamana.
  4. Masaj partial sau total efectuat in mod special pe abdomen va duce la pierderea si mai rapida in centimetrii si la modelarea armonioasa a taliei. Sedintele de masaj dureaza 25 minute cel partial si 50minute cel total si se efectueaza intensive pentru inceput 3sedinte/ sapatamana.
  5. Daca nu ai timp sa mergi la sala sau iti este lene sa faci acasa exercitii si vrei o tonicitate a abdomenului cat mai rapida, atunci iti recomandam electrostimularea a carei rezultate sunt vizibile dupa primele 3 sedinte. 45minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness! concentrarea electrozilor pe zona abdomenului va duce o tonifiere ultra rapida a musculaturii. O sedinta de electrostimulare dureaza 45minute si se pot efectua zilnic sedintele insa ideal ar fi sa le combini cu alte proceduri precum cele mentionate mai sus pentru a veni doar de 2-3 ori pe saptamana si a efectua intensiv mai multe tipuri de tratamente.

Grasimea abdominala risca sa slabeasca muschii din aceasta zona a corpului. In consecinta, abdomenul devine moale si proeminent, chiar si la persoanele cu greutate normala, de aceea trebuie sa ii acordam acestei zone o atentie deosebita si sa contribuim la mentinerea ei cu tratamente corporale adecvate si cu execitii fizice efectuate constant.

 

Abonamente 8 sedinte electrostimulare 45min/sed de la 79lei

Abonamente 3 sedinte CAVITATIE 30min/sed de la 99lei

Abonamente 8 sedinte VACUUM SLIM 30min/sed de la 179lei

Abonamente 8 sedinte masaj anticelulita total 50min/sed de la 249lei

Abonamente 5 masti speciale abdomen 35min/sed 249lei

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife