Label: Name1

Poate ca nici prin cap nu ti-a trecut vreodata ca o circulatie sanguina si limfatica deficitara, care uneori poate fi provocata si de simpla purtare a unor sutiene cu bretele prea stramte, determina aparitia celulitei pe brate pana in zona coatelor. In plus, avand in vedere ca majoritatea femeilor se “feresc” de exercitiile cu greutati la sala, putem observa cu usurinta si la colegele noastre si la noi ca pielea bratelor devine flasca, desi unele avem doar 30 de ani! De ce? Pentru ca nu lucram suficient de mult musculature bratelor si in plus exista nenumarate cauze de aparitie a celulitei pe aceste zone, chiar si daca suntem slabe!

Acest tip de celulita apare mai des la femeile rontujoare in timpul tineretii si sunt predispuse catre aceasta dupa varsta de 30 ani, insa nu le iarta nici pe femeile slabe!

Pentru a o combate se recomanda, ca la efectuarea sedintelor de electrostimulare sa va puneti 2 electrozi pe brate pentru tonifierea musculaturii si reducerea vizibila a celulitei.

De asemenea impachetarile anticelulita se fac si pe brate pentru a scapa de centimetrii buni si astfel veti putea purta din nou maieuri sau bluze cu maneca scurta fara a va face probleme in privinta celulitei localizate pe brate.

In momentul in care o femeie este predispusa la aparitia celulitei pe coapse si picioare, aceasta se depune sub forma unui “ pantalon de calaret”.

De obicei femeile care sunt afectate de acest tip de celulita, au bazinul lat si deplasat putin posterior.

Ajungand intr-un grad mai avansat, celulita coboara de pe coapse spre genunchi, ingreunand miscarea picioarelor si suprasolicitand genunchii. Acelasi lucru se intampla si in momentul in care celulita avanseaza pana la glezna.

Circulatia sanguina proasta poate fi una dintre cauzele aparitiei acesteia determinand in timp aparitia unei celulite generalizate a picioarelor.

In acest caz trebuie neaparat sa apelati la termoterapie, la impachetari cu PARAFANGO sau FANGO Silhouette. Cel mai eficient tratament este combinatia intre impachetarile anticelulita si masajul anticelulita professional, care este un masaj dur si profund.

Dupa un astfel de tratament intensiv celulita se reduce pana la 30%, aproape 1 grad si puteti da jos peste 6-8 cm in circumferinta eliminand stratul adipos, nodulii celulitici, apa retinuta in corp si toxinele acumulate, care ingreuneaza functionarea organismului nostru.

Sa nu uitam de ultra mediatizatul DRENAJ LIMFATIC MANUAL, nu efectuat de parate, care, efectuat chiar si partial, timp de 45minute, pe brate si picioare, VA DUCE la REZULTATE UMITOARE, chiar dupa prima sedinta!

In timpul tratamentului de remodelare corporala si eliminare a celulitei vi se vor da recomandari pentru alimentatia anticelulitica. Astfel vom trata nu doar efectul ci si cauza, pentru a elimina definitiv aceasta afectiune si pentru a preveni reapaitia ei.

Oferta de PRIMAVARA pentru corpul tau:

8 sedinte DREANJ LIMFATIC 45min/sed- 199lei

8 sedinte electrostimulare 45min/sed- 79lei

8 impachetari cu FANGO Silhouette +2 BONUS 50min/sed- 249lei

8 impachetari cu PARAFANGO +1 sed BONUS 50min/sed- 499lei

 

Centrul de Slabire BettyBlue VICTORIEI

Piata VICTORIEI, Calea Victoriei 204 colt cu Str. Gina Patrichi, etaj 1

Tel: 021 650 38 71

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

www.bettyblue.ro ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife