Label: Name1

Pepper Treatment este un tratament de orientare holistica, creat pentru a obtine pentru corp: drenaj limfatic, reactivare a microcirculatiei, pentru a combate orice tip de celulita, datorita combinatiei sinergetice de Namol Alb, Apa din Marea Moarta si Piper, cu actiune termogenica si stimulativa asupra metabolismului cellular.

ETAPE:

1. PEELING-UL CORPORAL:

Un peeling pentru corp cu actiune aromo-terapeutica ce reinoieste pielea, lasand-o catifelata si fina, un produs ideal pentru a incepe orice tratament de relaxare sau orice tratament corporal normal, pregateste foarte bine pielea pentru ingredientele active ce se vor aplica.

Formula este foarte bogata in ingrediente active. Sare din Marea Moarta (foarte bogata in minerale concentrate, in stare pura) avand efecte de remineralizare, exfoliere-catifelare, revitalizare si detoxifiere stimuland circulatia, precum si efecte drenante prin capturarea si absorbtia retentiilor de apa. Uleiul de Migdale si Monoi Tiare; catifeleaza pielea in timp de efctul aromoterapeutic este oferit de un amestec de uleiuri esentiale calmante (Piper, Portocale, Lavanda, Rozmarin). Aroma calda si condimentata de Myrrh trezeste toate simturile olfactive.

Ingrediente Active: Sare Marina, Ulei de Migdale, Monoi Tiare; Piper, Uleiuri Esentiale de Portocale, Lavanda, Rozmarin, si esente de Myrrh.

2. APLICARE Apa din Marea Moarta

Indicatii: acest produs unic este un concentrat natural de elemente marine in stare pura: este adevarata "mama" a tuturor apelor marine. Concentratia sa de saruri si derivate din alge termo-minerale este de 10 ori mai mare decat cea a apei din ocean.

Aceasta apa actioneaza asupra pielii prin osmoza penetrand pana in cele mai adanci straturi, ca un catalizator lichid avand un efect de remineralizare, detoxifiere si rehidratare.

Printre sarurile continute se numara: magneziu (anti-alergic si hidratant), brom (anti-septic si cu proprietati de vindecare); sodium si potasiu (actionand prin eliminarea toxinelor) active in the elimination of toxins and in the cell's metabolism); calciu, ( activator enzimatic); zinc (stimuleaza reproducerea celulelor).

Mod de Utilizare: Se pulverizeaza direct pe corp in timpul tratamentului Pepper, poate fi utilizat deasemenea in alte tratamente anti-celulitice ; A nu se aplica pe fata !!!!

Ingrediente Active: Apa din Marea Moarta in stare pura si foarte concentrata.

3. APLICARE Ulei Esential de Piper

Indicatii: Piperul a fost intotdeauna regale condimentelor, sinonimil luxului si al bogatiei. Din boabele de piper este extras acest ulei essential foarte aromat, intens, sensual ce are binecunoscute proprietati aromo-terapeutice, termogenice si de stimulare a metabolismului cellular. Ajuta la calmarea sistemului nervos si reduce semnele de stres.

Mod de Utilizare: se picura cu pipeta pe zonele de tratamenyt aprox 4-5 picaturi; in combinatie cu Namolul Alb si cu Apa din Marea Moarta, ajuta in atingerea minunatelor rezultate ale acestui tratament asupra oricarui tip de celulita.

Ingrediente Active: Ulei Esential de Piper Negru, Vitamina E, Vitamina A.

4. APLICARE - Namol Alb

Indicatii: un amestec exclusiv de kaolin alb in stare pura, apa marina si ingrediente active naturale: Aloe, Licorice si Allantoin (agenti anti-inflamatori );Iedera (efect de tonifiere si anti-celulitic); Extracte de Coacaze negre (protejeaza capilarele); Panthenol (regenerare); Soia (efect de anti-oxidare, fortificare).

Ca orice argila, Kaolinul are proprietati de remineralizare, absorbtie si purificare. Are un efect puternic in tratamentele anticelulitice pentru ca revitalizeaza procesul biologic, imbunatateste aspectul pielii, stimuleaza circulatia sangelui, creaza efectul de ionizare, elimina toxinele din epiderma.

Instructiuni de utilizare: Se aplica intr-uns trat subtire astfel incat in timp de 20-30m in sa patrunda in piele in totalitate; A se folosi in faza de combatere a celulitei din tratamentul Pepper, in amestec cu uleiul esential de Piper. Deasemenea creste efectul drenajului limfatic manual.

Ingrediente Active: Aloe , Iedera, Extracte de Coacaze Negre si Licorice; apa marina; Ulei De Soia ; Allantoin; Panthenol.

5. APLICARE CREMA- Pepper Aroma Cream

Indicatii: crema cu o textura fina, efecte aromoterapeutice, un produs fundamental pentru a complementa orice ritual de buna-stare rasfatand toate simturile.

Efectul aromo-terapeutic este oferit de un amestec de uleiuri esentiale relaxante (Piper, Portocale, Lavanda, Sovarv, Rozmarin) in timp de aroma calda si condimentata de Myrrh trezeste simtul olfactiv. Formula este imbogatita cu Ulei de Migdale (pentru catifelare) Glicerina (hranire), Extracte de Galbenele (camant, anti-inflamator) si Vitamina E (anti-oxidare).

Utilizare: SE APLICA IN FAZA FINALA, DUPA DESFOLIERE PRIN MASAJ USOR PE ZONELE DE TRATAMENT pana cand aceasta intra in piele;

Inca din momentul aplicarii, aceasta crema emana o aroma exotica.

Ingrediente Active: Ulei de Migdale, Extracte de Galbenele, Vitamina E, Uleiuri Esentiale de Piper, Porrtocala, Lavanda, Rozmarin, esenta de Myrrh.

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife