Label: Name1

Pe piata exista o multitudine de tratamente corporale anticelulita! Printre cele mai eficiente si cu rezultate de foarte lunga durata este cel SOC ANTICELULITA bazat pe ceai verde. Se cunosc inca din anii stravechi beneficiile ceaiului verde- antioxidant, detoxifiant, diuretic etc., insa folosirea lui in tratamente corporale se face simtita in ultimii ani.

Cele mai eficiente tratmente anticelulita sunt cele bazate pe impachetari calde- termoterapii. Acestea ajuta la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor, ceea ce si inseamna celulita : toxine + apa retinuta care determina inflmarea celulelor noastre si aparitia acestor noduli care se simt prin apasare/ masare in cazul gradului I si care deja se observa la suprafata pielii sub forma unor denivelari in cazul gradelor II- IV!

Ce inseamna aceasta impachetare SHOCK? Presupune un peeling corporal pentru a se elimina un strat de cellule moarte si pentru a se deschide porii, etape esentiala intr-un tratament anticelulitic! Apoi se aplica pe zona de tratament o masca termoactiva, cu effect de incalzise si exudatie, care va ajuta la eliminarea apei retinute in corp si a toxinelor; dupa aplicarea stratului termoactiv se aplica masca speciala anticelulita preparata din parafina rece lichida, amestec de uleiuri esentiale de lavanda, menta, ceai verde si lamaie.

Acestea au rolul de a detoxifia celulele, de a hidrata pielea, de a-i reda stralucirea si fermitatea. La finalul tratamentului se aplica crema anticelulita din aceeasi gama cu bogate substante anticelulitice: iod organic, extract de iedera, extract de fucus vesiculosus.  Chiar de la prima sedinta rezultatele sunt vizibile intre 1-2 cm in circumferinta, centimetrii care se mentin de la o sedinta la alta! Dupa un tratament intesniv se dau jos pana la 6kg si peste 25 cm in circumferinta! Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana!

O dieta bazata pe citrice – care duc la arderea grasimilor si la detoxifiere, combinata cu ceai verde 3 cani/ zi si mese regulate fara exceses culinare, va duce laa un corp armonios si la pierderea  a minim un grad de celulita intr-o singura luna! Aceste tratamente sunt contraindicate persoanelor cu probleme  grave vasculare, cardiace,epilepsie, boli de piele si in timpul sarcinii.

Cost abonament 10 sedinte: 650lei

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife