Label: Name1

Tunelul cu infrarosii este o procedura ideala pentru slabire rapida, insa primul efect pe care il are este cel de eliminare a  apei din corp si de detoxifiere. Acest tip de procedura se recomanda mai ales daca ai un exces de peste 10 kilograme fata de greutatea normala!

 Din pacate, corpul este “setat” sa depoziteze de-a lungul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală si care se depoziteaza. Realizam existenta si inesteticitatea acestor depozite abia cand probam haine in cabina de proba si ne vedem de aproape in oglinda, sau cand vine vara!

Nu lasa in timpul iernii sa se depoziteze si mai multe straturi de toxine si grasimi si de asemenea incearca sa scapi cat mai rapid de kilogramele acumulate cat mai repede dup ace constientizezi excesul acestora, pentru ca dupa o perioada mai mare de timp iti va fi extrem de greu sa le dai jos!

Căldura pătrunzătoare şi profunzimea a razelor infraroşii activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, substanţele nocive fiind pur şi simplu împinse afară din corp o dată cu transpiraţia, prin pori. În timp ce se presupune că la sauna obişnuită transpiraţia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% din grăsimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor ea constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive si doare restul apa.

Dupa prima sedinta poti da chiar pana la un kilogram! Noi iti recomandam aceasta procedura daca ai peste 5-10kg in plus fata de greutatea normala (estimativ trebuie sa ai cu -10kg fata de inaltime, respective daca ai 1,65m ideal ar fi sa ai 55kg pana in 35-40ani, apoi poti avea cat inaltimea deoarece oasele vor dobandi o alta densitate), daca ai retentie de apa, daca iti simti picioarele grele si umflate, si daca celulita este vizibila si inestetica!

Impachetarile se recomanda a fi efectuate de 3 ori pe saptamana cu o zi pauza intre ele! Dupa un pachet intensiv poti da jos pana la 5-7 kilograme si celulita se va ameliora vizibil cu pana la un grad! Daca nu stai foarte bine cu tonicitatea musculara iti recomandam sa optezi pentru combinarea acestor impachetari cu sedintele de electrostimulare! Aparatele de electrostimulare au un program special fitness rapid care te va ajuta la diminuarea stratului de grasime si la tonifiere musculaturii!

Promotie impachetari slabire rapida la TUNELUL cu INFRAROSII la Centrul tau de Slabire BettyBlue:

8 impachetari tunel infrarosii 50min/sed- 189lei (promo happy hours)

8 impachetari tunel infrarosii 50min/sed- 249lei (promo standard)


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife