Label: Name1

Reflexoterapia este o aplicatie a reflexologiei, care este stiinta ce pune in legatura zonele reflexogene de pe picioare si maini cu toate organele si intreg restul corpului. Anumite zone de pe picioare sunt conectate din punct de vedere energetic cu alte parti ale corpului. Acest lucru presupune ca daca se vor aplica pe maini sau picioare anumite tehnici, cum este reflexoterapia, presopunctura sau masajul, acestea isi vor transmite efectul benefic asupra tuturor celorlalte parti ale corpului.

Reflexoterapia nu poate fi practicata de oricine, deoarece este necesara o buna cunoastere a informatiei legate de punctele de masaj si de ceea ce reprezinta acestea.

Reflexoterapia nu pune diagnostice, ea constata zonele cu dezechilibru energetic care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la refacerea armoniei energetic, ajutand la normalizarea functiilor organismului prin eliminarea toxinelor imbunatatind astfel circulatia sangvina.Buna circulatie este vitala pentru buna functionare a fiecarui organ sau a zonelor din organism.

Depunerile toxice in zonele reflexe sunt datorate in special alimentatiei incorecte,sedentarismului,stresului.

Ce este reflexodiagnosticul?

Reflexodiagnosticul consta in reperarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene.

Punctele reflexogene devin sensibile in cazul unei afectiuni,ele sunt dureroase la palpare,acest lucru fiind sesizat de pacient si de terapeut.

Durerea este direct proportionala cu vechimea si gravitatea afectiunii organului respectiv.

Ce trateaza reflexoterapia?

- probleme digestive (inclusiv constipatia)

- dereglari menstruale,

- oboseala cronica,

- dureri musculare,

- inflamatii ale pielii,

- actioneaza asupra cauzelor aparitiei celulitei,

- deblocheaza traseul renal,

- ajuta la reglarea functiilor endocrine.

In situatia in care te-ai hotarat sa incepi un program de REFLEXOTERAPIE, atunci este important sa stii urmatoarele chestiuni:

-pe perioada sedintelor de reflexoterapie este indicat sa se bea o cantitate cat mai mare de lichide,peste 2 litri pe zi

-pe perioada tratamentului reflexogen este indicata o dieta echilibrata,bogata in fructe,legume,sucuri naturale si de preferinta sa se evite carnea

-pe perioada tratamentului se recomanda sa nu se fumeze,sa nu se consume bauturi alcoolice si sa se diminueze consumul de cafea (aprox. 1-2 cani/zi)

-pacientul sa indice corect zonele dureroase, asfel incat reflexoterapeutul sa poata identifica corect organele care ar putea avea anumite afectiuni.

Sedintele de reflexoterapie sunt contraindicate persoanelor care sufera de:

- Insuficiente renale si/sau hepatice acute,

- la hipertensiune / hipotensiune extreme,

- tensiune arteriala oscilanta,

- hemoragii cerebrale recente,

- infarct miocardic,

- varice voluminoase si inflamate,

- ulcer varicos,

- hemoragii,

- infectii cutanate,

- perioada de sarcina,

- rani deschise,

- boli de piele de natura parazitara si inflamatorie,

- boli infectocontagioase

Ce produse se folosesc la reflexoterapie?

In Centrele de slabire BettyBlue se foloseste cu success crema cu extract galbenele aceasta fiind extrem de eficienta pentru pielea uscata sau crapata, iar extractul de galbenele va reduce iritatiile pielii, oferind o senzatie foarte placuta pielii, lasand-o moale si catifelata cu efect de calmare. De asemenea crema cu extract natural de galbenele ajuta la ameliorarea varicelor si la diminuarea nodulilor adiposi de pe glezne.

Cost 10 sedinte reflexoterapie 40min/sedinta- 199lei

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife