Label: Name1

Ceaiul verde este, pe langa apa, cea mai consumata bautura din lume. Extractul de ceai verde reprezinta un element nutritiv important care ajuta la prevenirea cancerului, impiedica cresterea colesterolului, tine sub control hipertensiunea arteriala.scade nivelul glicemiei, are puternic efect antioxidant si revigoreaza organismul.

            Impachetarile cu ceai verde reprezinta o terapie noua cu efecte remarcabile in curele de slabit si in lupta impotriva aspectului de coaja de portocala.

            Acesta este un tratament bogat in ingredienti activi care faciliteaza eliminarea lichidelor din tesuturi, activeaza efectul lipolitic asupra grasimilor si reduce celulita.

         Etapele impachetari :

            Ceaiul verde contine teofilina, care are o actiune drenanta puternica, polifenoli si favonoizi, molecule remarcabile pentru tratamentele de prevenire a imbatranirii premature.Inainte de impachetarea efectiva se efectueaza un peeling corporal care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si de a deschide porii, astfel incat pielea sa fie pregatita sa absoarba tratamentul ce urmeaza.

          Se aplica gelul de ceai verde pe zona de tratament si se infoliaza in film osmotic, se infasoara in cearceaf de plastic si se introduce apoi in tunelul cu infrarosii sau se aplica benzile termice Combo. Dupa 50 de minute se desfoliaza si se aplica o crema profesionala cu puternic efect anticelulitic.

         Beneficiile oferite de aceasta terapie:

  • scadere in centimetri si reducerea aspectului de coaja de portocala;
  • puternic efect de drenaj si purificare;
  • imbunatateste circulatia sanguina;
  • previne imbatranirea prematura a pielii;
  • efect detoxifiant.

           Pentru obtinerea unor rezultate vizibile si de durata, se recomanda 2 sedinte saptamanale in primele 2-3 saptamani, urmand ca dupa obtinerea efectelor dorite sa se efectueze o sedinta saptamanala.

           Pentru imbunatatirea efectelor si pentru a-ti regasi forma ideala, aceasta terapie se poate combina cu terapiile electrostimulare, endermologie si presoterapie.

           Contraindicatii:  epilepsie, hipertensiune, hipertiroidie, diabet, sarcina, afectiuni dermatologice, varice, afectiuni.


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife