Label: Name1

             Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

     Se incepe treptat, cu intensitati mai mici, iar dupa ce musculatura s-a obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii.

     Este un fitness pasiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate), daca electrozii sunt concentrati in mod special pe zona abdomenului inferior/ superior, sale.

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana.  

Pentru a da jos pana la 5-10cm cu un singur tratament, impachetarile speciale pentru abdomen sunt ideale!

Atunci aceasta masca destinata subtierii TALIEI si reducerii GRASIMII ACUMULATE PE BURTA este TRATAMENTUL IDEAL! Masca corporala lamiplastica cu ceai verde, coada calului si alge marine- laminaria are efect anticelulitic, detoxifiant si revitalizant. Ceaiul verde, provenind din padurile asiatice, este folosit pentru continutul sau natural in teofilina. Masca lamiplastica pe baza de ceai verde este o masca gelificata recomandata in tratamentele de slabire. Este special creata pentru ingrijirea profesionala, fara a fi nevoie de dus. Teofilina (ceaiul verde) si iodina (Laminaria) sunt cunoscute pentru rolul lor de a activa biocataliza lipidica. Apoi, extractele de Coada-calului in combinatie cu elementele marine stimuleaza circulatia sanguina locala si conduce la eliminarea apei. Actiunea lor se datoreaza iodinei si sarurilor minerale care duc de asemenea la eliminarea grasimii.

ABONAMENTE:

10 sedinte electrostimulare 45min/sed – 149lei

5 masti speciale ABDOMEN 40min/sed – 249lei

    

 

 

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife