Label: Name1

Anca S. (36ani)- Pledoarie pentru ELECTROSTIMULARE!

 Am avut probleme mari cu greutatea corporala, in timpul adolescentei cand in numai 4 luni am luat peste 17 kg!

Am incercat multe metode de slabire, haotice, majoritatea prin infometare.

M-am decis sa slabesc atunci cand mi-am dat seama ca imi doresc tare mult sa redevin acea persoana vesela, increzatoare si zambitoare, care sa se bucure de viata si care sa poata dansa.

Acum dupa ce am ajuns la o greutate aproape ideala, nu tin un regim, ci pur si simplu mananc rational, multe fructe si legume, lactate iar masa principala este dimineata.

Pe langa alimentatia rationala, electrostimularea a dat rezultate exceptionale; lucrez zilnic la o bicicleta de fitness pentru a ma mentine in forma.

Primele rezultate ale electrostimularii s-au vazut pe haine, cand am scazut un numar, musculatura s-a modelat foarte frumos, iar dupa o zi de munca aceasta este foarte relaxanta si revitalizanta!

Trebuie sa aveti rabdare pentru a slabi corect si pentru  a nu va ingrasa din nou. Trebuie sa va acceptati conformatia si sa incercati sa aveti un corp armonios prin alimentatie rationala.

Nu mai mancati dupa ora 19,00 si nu ezitati sa apelati la tratamentele corporale oferite de Centrul BettyBlue! Trebuie sa va ingrijiti pentru a fi mai fericite!


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife