Label: Name1

Vrei sa scapi super rapid de cateva kilograme in plus , sa te tonifici, sa scapi de aspectul de coaja de portocala si sa  elimini toxinele din organism?

Iata ca Centrele de Slabire BettyBlue vin cu pachete FULGER in ajutorul tau, astfel incat in numai 5 zile sa dai jos din kilograme si din centimetrii in plus si tu sa te simti frumoasa si sigura pe tine!

Ce inseamna aceste pachete intensive si ce reguli trecuie sa respect?

In primul rand 2,5l de apa pe zi, asta este regula, din acesti 2,l daca 0,5l sunt ceai verde este IDEAL!!! Cele 2 cani de ceai verde se administreaza dimineata si la pranz, ambele inainte de masa!

Dieta disociata este cea mai usoara! De ce? Pentru ca este foarte usor sa tii 5 zile o dieta care te va ajuta sa arzi din grasimile si caloriile depozitate de catre organismul tau din diferite tipuri de alimente!

Iata ce dieta discoiata iti propunem:

ZIUA 1: Lactate ( degresate: iaurt, lapte, branza slaba)

ZIUA 2: Fructe ( sa incerci sa mananci un singur tip de fruct la masa, respectiv 2 mere, apoi dupa 2-3 ore, capsuni, dupa 2-3 ore pere etc., astfel incat sa nu amesteci mai multe tipuri de fructe la aceasi masa)!

ZIUA 3: legume (salate cat cuprinde, mai ales ca acum este sezon)!

ZIUA 4: carne (slaba, la gratar cu mirodenii), daca nu ai pofta de carne, reia ziua 1 de lactate!

ZIUA 5: fructe din nou

Pachetele speciale fulger de vara de 5+ 5 sedinte mixte la PRETURI PROMOTIONALE intre 99lei si 249lei, iti dau ocazia sa alegi un pachet mixt in functie si de bugetul tau! Pentru relaxare si rezultate spectaculoase noi iti recomandam combinarea a cel putin 2 -3 proceduri, si iata un pachet SUPER RAPID la doar 179lei:

ALGAE TONIC (slabire forte, combaterea obezitatii,reglarea tiroidei) - 179lei
5 impachetari cu ALGE MARINE CONCENTRAT 50min/sed + 5 SED ELECTROSTIMULARE 45MIN/ SED

 

In doar o saptamana poti scapa de pana la -3kg si in plus de foarte multi centimetrii in circumferinta, respectiv pana la 10-15 cm ! Sedintele se pot face intensiv zilnic sau cu o zi pauza intre ele, recomandat sa fie consecutive! Dupa aceste 5 zile corpul tau va fi transformat iar rezultatele se vor vedea chiar dupa a 2a zi!!!


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife