Label: Name1

Doamne de cate ori incepem cate o cura de slabire si ne asteptam la rezultate miraculoase, nu? Stiu, toate ne confruntam cu problema asta! Trebuie insa sa constientizam ca daca vrem sa avem un aspect exterior placut, curatenia trebuie sa inceapa din interior! Pentru caratenia exterioara, care este complementara celei interioare va sfatuiesc sa apelati la un centru de remodelare corporala, rezultatele sunt rapide si chiar evidente dupa prima sedinta! Iata dragi prietene cateva mituri false despre dietele de slabit:

  • Proteinele slabesc! FALS! Proteinele stau la baza dezvoltarii si functionarii muschilor, oaselor si a organelor interne. O portie in plus de proteine nu garanteaza muschi perfecti si nici faptul ca grasimea se va topi singura!
  • Enzimele ard grasimile! FALS! Daca mancam kg de ananas talie tot nu se subtiaza de la sine! Fructele exotice contin enzyme, insa acestea nu fac decat sa ajute la digerarea proteinelor, ceea ce nu duce la disparitia pernutelor de grasime!
  • Doar grasimea ingrasa! FALS! Intr-adevar grasimile contin de doua ori mai multe calorii decat proteinele sau glucidele insa trebuie sa stim ca tot ce e in cantitati prea mari ingrasa!
  • Grasii mananca mai mult decat slabii! FALS! Studiile de specialitate au aratat ca grasii mananca mai putin decat slabii! Motivele pentru arderile defectuoase sunt hormonii, mostenirea genetica dar, mai ales curele de slabire dure care dregleaza organismul!!
  • Vitaminele stimuleaza ,etabolismul grasimilor! FALS! Rolul vitaminelor este sa contribuie la arderea grasimilor, alaturi de alte substante!

 

Dragi prietene, eu va sfatuiesc sa va schimbati regimul alimentar treptat, nu brusc! Este mai simplu si mult mai sanatos! Atentie insa in alegerea dietei: dieta pe care o alegi trebuie sa se potriveasca cu ritmul tau de viata si de munca!

 


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife