Label: Name1

Celulita… marea problema a femeilor de toate varstele! Nu trebuie sa fii neaparat plinuta pentru a avea celulita! Aceasta apare si la persoanele slabe, sau care au o varsta foarte frageda! Ceea ce se vede in exterior este putin fata de ceea ce este in interior! Pe langa faptul ca are un aspect inestetic cu timpul se dezvolta, se extinde devenind din ce in ce mai urata si apoi chiar dureroasa! Ce este de facut?

          IMPACHETARI ANTICELULITA! O impachetare anticelulita simpla are urmatoarele etape: se efectueaza un peeling pentru a deschide porii, apoi se utilizeaza o crema de termosudatie care produce o transpiratie abundenta, aceasta ajutand la eliminarea apei retinute in tesuturi si a toxinelor, apoi clienta este infasurata intr-un film osmotic si un cearceaf de plastic de unica folosita, urmand introducerea in termosauna! Dupa 40- 60 minute veti simti cum parca “inotati” intr-o balta de apa! N-o sa va vina sa credeti ca dupa mai putin de o ora sunteti mai slaba cu 600-900 gr.. Aceste grame se pastreaza de la o sedinta la cealalta daca dupa efectuarea acesteia nu beti si nu mancati nimic 2 ore! Corpul este insetat si infometat iar mancand riscati sa depuneti dublul gramelor date jos! Ar fi pacat!

          Pielea este mult mai fina, aspectul de coaja de portocala este diminuat dupa prima sedinta iar vergeturile se cicatrizeaza si nu mai sunt atat de vizibile! Dupa despachetare veti fi data cu o crema- tratament anticelulita puternic reducatoare! Efectul acestei crème dureaza 2 ore de la aplicare!

          Dupa 10-12 sedinte efectuate intensiv cu o frecventa de 2-3 sedinte/ saptamana riscati sa pierdeti 2-4 cm in circumferinta soldurilor, 4-6 cm in talie si pana la 3-4 kg! Cred ca fiecare dintre noi ca femeie trebuie sa se ingrijeasca! Nu trebuie sa lasati celulita sa avanseze pana la un grad foarte inalt cand va fi deja mult mai greu de eliminat!

Fiti frumoase!

Betty


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife