Label: Name1

In unele tari prospetele mamici opteaza in scopul recuperarii tonusului muscular si redobandirii siluetei de dinaintea sarcinii, pentru MASAJ kinetoterapeutic.

Ideal este ca aceste sedinte de masaj sa fie incepute la 2- 4 saptamani dupa nastere pentru o recuperare rapida. In acelasi timp nu doar ca redobanditi tonusul muscular, insa va ajuta sa scapati mai usor de kilogramele in plus (pana la 3- 4kg) si de durerile de spate provocate de sarcina, ajuta la eliminarea celulitei (20-25%) si va relaxeaza.

 Nu este indicat sa ramaneti indiferente la kilogramele in plus si la musculatura lasata deoarece dupa ceva timp acestea se instaleaza confortabil si sunt mult mai greu de eliminat si recuperat!

Kinetoterapeutul care executa masajul va recomanda si anumite exercitii de recuperare care dureaza doar 10 minute zilnic si pe care este indicat sa le urmati. Avand in vedere faptul ca dupa 2- 4 saptamani de la nastere alaptati, nu este bine sa  tineti o dieta stricta, ci doar sa optati pentru o alimentatie sanatoasa din care sa lipseasca dulciuri, sucuri, alcool, prajeli, carne grasa etc..

Atenuarea durerilor de spate este foarte importanta si de aceea inainte de a incepe gimnastica recomandata de kinetoterapeut este bine sa efectuati cateva sedinte de masaj.

Un pachet de 12 sedinte intensive este suficient, pentru ca apoi sa optati pentru sedintele de intretinere. Durata unui astfel de masaj este de 50minute si se efectueaza cu ulei de masline imbogatit cu esente TONIFIANTE special destinate masajului kinetoterapeutic si crème profesionale ANTICELULITA si ANTIVERGETURI.

 

 


SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife