Label: Name1

Odata cu trecerea verii, bronzul dobandit in vacanta se duce, iar micile imperfectiuni ale tenului nostru isi fac aparitia. Si anotimpul calduros este de vina din cauza uscaunii vremii, desi anul acesta a fost unul ploios! Astfel, ridurile, pistruii, cearcanele, cuperozele isi fac simtita prezenta!

Daca ai un ten uscat este bine sa aplici uneori o masca de ulei de masline caldut. Ai nevoie de un tifon imbibat in ulei de masline caldut care se aplica apoi pe fata timp de 20-25 min sau o simpla masca de galbenus de ou care se tine pe chip timp de 10-15 min.

Daca ai cuperoze, este bine ca la tranzitia dintre anotimpuri sa folosesti crème speciale pentru aceasta problema (va recomand marca Avene ). De asemenea poti opta pentru comprese cu infuzie de musetel.

De obicei scaderea de temperatura si frigul afecteaza tenurile uscate din cauza actiunii vasocontractoare a frigului, care duce la diminuarea secretiei sebacee.

Nu uita sa aplici saptamanal o masca si zilnic sa folosesti o crema hranitoare.

Chiar daca ai un ten gras, nu inseamna ca trebuie sal neglijezi, ci sa il ingrijesti constant in acelasi mod ca si pana acum!


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife