Label: Name1

Ce este de fapt acest UCW?

Dezvoltat de Dr. Richard Strem in urma unei cercetari extinse asupra beneficiilor aduse de minerale in tratamentele spa, UCW implica impachetarea in 25-30 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale. Universal Contour Wrap este tratamentul pentru pierderea de centimetrii care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cant vrei sa arati perfect pentru acea ocazie speciala, mai ales inainte si dupa Sarbatorile de iarna!

Scaderea de 15 cm este de asemenea garantata sa se mentina pentru cel putin 30 de zile pentru ca tu sa fii increzatoare ca arati superb mult timp dupa ce ai plecat de la salon. Aceasta poate suna prea frumos ca sa fie adevarat dar cu o medie de 24-33 cm pierduti de la un singur tratament, UCW este tratamentul in care poti avea incredere.

Acest tratament nu furnizeaza doar o scadere exceptionala in cm, formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosita de terapeut tonifica si compacteaza corpul in timp ce exfoliaza si curata pielea, astfel incat nu numai ca vei arata foarte bine dar te vei si simti super, dupa numai un tratament.

Masuratorile se efectueaza inainte si dupa fiecare tratament de sus pana jos, de la bust pana la glezne! Centimetrii dati jos vor fi diferiti in functie de surplusul aflat pe zonele de tratament, de aceea femeile care au predispozita de a depune grasimi pe abdomen vor da cel mai mult in acea zona!

Dupa tratament, pentru a continua pierderea in cm si procesele de detoxifiere si curatare  esti incurajata sa bei cat mai multa apa

Si pentru ca rezultatele sunt instant, te poti baza pe Universal Contour Wrap atunci cand nu ai timp inainte de vacanta de ultim minut pentru o dieta cu rezultate rapide. Dureaza doar 2 ore pentru ca Universal Contour Wrap sa iti compacteze si tonifieze corpul in forma meritata, asa ca si chiar daca esti cu doar cateva zile inaintea unui mare eveniment in viata ta, ai incredere in Universal Contour Wrap sa te faca sa arati excelent si sa te simti increzatoare in fortele tale. Multe celebritati internationale se bazeaza pe Universal Contour Wrap inaintea evenimentelor fastouase pe covorul rosu. Argila unica si tehnica speciala de impachetare nu iti modeleaza doar corpul, ci sunt si o cale eficienta de a ataca aspectul de celulita si vergeturi sau pentru a compacta pielea flasca rezultata in urma sarcinii sau a scaderii in greutate.

Beneficii

Universal Contour Wrap iti garanteaza o pierdere de minim 15 centimetri care dureaza cel putin 30 de zile. Formula unica a argilei si tehnica speciala de impachetare folosite in tratament iti contureaza si tonifica corpul, facandu-te sa arati grozav si sa te simti nemaipomenit. Insa Universal Contour Wrap iti ofera mult mai mult decat pierderea garantata in centimetri.

  • Tonifiere si Fermitate – UCW revitalizeaza elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul in forma pe care o meriti
  • Exfoliere si curatare – In timpul tratamentului intregul organism este impachetat in argila calduta si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat, astfel incat arati sit e simti fabulos dupa ce pleci din salon.
  • Detoxifiere – Argila bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-te dupa fiecare tratament.
  • Compactarea pielii – Universal Contour Wrap este o cale eficienta de a reduce pielea flasca cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate, cauzate de diete sau chirurgie cosmetica (lipoabsorptiile).

Garantia de 15cm/ prima sedinta

Aceasta ultima garantie se bazeaza pe respectarea “intructiunilor dupa impachetare” si pe mentinerea aceleasi greutati de catre client(a) – deci mentinerea acelorasi dimensiuni – pe perioada celor 30 de zile post impachetare.

Pentru a te califica la aceasta garantie, ai dreptul sa te prezinti la salon in a 30-a zi dupa prima impachetare completa pentru a fi masurata si cantarita.

Aceasta garantie se aplica doar clientilor ce beneficiaza de prima lor impachetare completa, neacordandu-se aceeasi garantie clientilor ce fac impachetari `partiale`.

 

PROMO de SARBATORI la Centrul de Slabire BettyBlue

1 sedinta UCW (2h) : 69 lei


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife