Vacuum bipolar cu radiofrecventa

Masajul cu vacuum cu RF combate cresterea in volum a celulelor adipoase si aparitia nodulilor.

Prin acest tratament, nu doar ca nodulii celulitici si adiposi sint distrusi, dar reformarea lor dureaza multi ani, din cauza adincimii la care lucreaza terapia. Vacuumul este, la ora actuala, cea mai acceptata si studiata metoda pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei si, asociata cu electrostimularea sau MASAJUL ANTICELULITA si cea mai eficienta.

Terapia cu vacuum bipolar cu Radiofrecventa nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor.

Astfel se stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea, terapia cu vacuum cu RF genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc printr-o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.
REZULTATE OBTINUTE CU TERAPIA VACUUM BIPOLAR CU RADIO FRECVENTA:
  • Disloca prin absorbţie particulele de grasime şi lichidele
  • Indeparteaza toxinele şi purifica sistemul limfatic
  • Reface si activeaza (revitalizeaza) suprafata pielii; imbunatateste microcirculatia locala;
  • Ridica muschii lasati; Sparge micro si macro nodulii celulitici, ajungand ca dupa o sedinta sa se dea pana la -1cm
  • Grabeste transformarea acizilor grasi;
  • Indeparteaza efectiv excesul de grasime in conditii de siguranta;
  • Tratarea vergeturilor; Stimuleza sinteza de colagen,intinerirea pielii.
CONTRAINDICATIILE PENTRU TRATAMENT INCLUD: perioadele de sarcina, alaptare, menstruatie, persoane purtatoare de proteze metalice, stimulator cardiac, persoane cu operatii nevindecate,hernie sau boli de piele, epilepsie, deficiente renale

Recomandari:  2-3 sedinte/ saptamana primul tratament intensiv, apoi 2sed/ saptamana si de intretinere 1 la 1-2 saptamani!

 

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife