Tunel infrarosu

Termoterapia realizata cu ajutorul Tunelului cu infrarosu reprezinta o metoda pentru slabire rapida in kilograme si in centimetri. Acest tratament este ideal pentru combaterea celulitei si eliminarea retentiei de apa.

Razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

La nivel corporal, termoterapia cu infrarosu are mai multe beneficii:
  • trateaza obezitatea si reduce considerabil greutatea corporala;
  • combate eficient celulita cu rezultate vizibile rapid;
  • elimina surplusul de apa retinut in corp;
  • imbunatateste circulatia sanguina si intareste sistemului imunitar;
  • accelereaza metabolismului si tranzitului intestinal;
  • detoxifiaza organismul, prin eliminarea substantelor nocive;
  • balanseaza aciditatea si alcalinitatea in organism;
  • atenueaza durerile de articulatii si musculare.

Arde cel putin 750 de calorii in 40 de minute! Transpiratia generata in acest tunel elimina aproximativ 25-30% din toxine, metale grele si 70-75% din apa aflata in exces in organism.

Temperatura atinsa in tunel este de 65-70 grade Celsius, ideala pentru accelerarea procesului de transpiratie, iar efectul termic oferit de razele infrarosii este transmis la nivel celular astfel ca senzatia de discomfort termic este minima. Rezultatele sunt de doua ori mai bune decat in cazul unei paturi termice (care creeaza un discomfort termic mai ridicat).
Microdermabraziune

Rezultatele acestei proceduri sunt amplificate prin utilizarea unei emulsii cu o compozitie imbogatita cu extractul de iedera ce se topeste pe piele, declansand un proces de exudatie ce elibereaza toxinele si grasimea din tesut prin pori.”

Termoterapia cu raze infrarosii este o procedura non-agresiva si non-invaziva pentru organism.

Pentru rezultate optime se recomanda efectuarea sedintelor de termoterapie cu infrarosu in combinatie cu impachetari corporale sau electrostimulare.

Contraindicatii: femei insarcinate; menstruatie; diabet; afectiuni cardiace; prezenta venelor varicoase; hipertensiune; boli respiratorii; afectiuni ale pielii (dermatoze, eczeme); inflamatii sau vanatai majore.

Program tratament intensiv: 3 sedinte/saptamana timp de 1 luna

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife