Radiofrecventa Tripolara Faciala

Este cea mai noua tehnologie bazata pe radiofrecventa care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul celulitei, tesutului adipos, lipsei de fermitate a pielii (atat faciale cat si corporale).

Tratamentele tripolare sunt singurele care pot trata combinand energia undei de radio-frecventa (RF) unipolare cu cea bipolara. Astfel in acelasi timp se pot active celulele adipoase cat si fibroblastele (cele care produc colagen si elastina) atat superficial cat si in profunzime.

Efectul regenerator si liftant al tratamentelor de Radio Fracventa Tripolara vor conduce la corectarea relaxarii cutanate a ovalului fetei cu reducerea profunzimii ridurilor de la coada ochiului ( aba de gasca ) si netezirea obrajilor sau a altor zone tratate

REZULTATE

Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

  • se reduce adancimea ridurilor (cele fine dispar complet )
  • se stimuleaza refacerea fibrelor de colagen
  • se reface elasticitatea pielii, o tonifica si o “ridica “.

Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

Tehnologia TriPollar RF poate rezolva toate aceste probleme efectiv, dar bland, nefiind o metoda invaziva, putand inlocui cu succes, lifting-urile faciale.

Radio-Frecventa sau RF poate fi folosita si pentru lipoliza, la nivelul gusei, abdomenului, feselor, coapselor, contribuind la reducerea stratului adipos,

Nu exista efecte secundare  si rezultatele se vad de la prima sedinta. Dupa cateva saptamani de tratament ovalul fetei se redeseneaza, ridurile sunt mai putin vizibile si pielea este mai neteda. Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.

Se recomanda in medie 6 –8 sedinte de Radio Frecventa Tripolara, cu un interval de 4 – 7 zile intre doua sedinte.

Durata unei sedinta este de 30 minute pentru fata.

Contraindicatiile pentru tratament includ:

  • perioadele de sarcina, alaptare, menstruatie
  • persoane purtatoare de proteze metalice
  • persoane purtatore de stimulator cardiac
  • cicatrici,hernie sau boli de piele
  • epilepsie
  • deficiente renale

 

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife