Presodern slim

Aparatul 3 in 1 – cel mai performant de pe piata!

DRENAJ- SLABIRE- TONIFIERE- ANTICELULITA

 

Ce face acest PRESODREN- SLIM ?

PRINCIPALA  sa FUNCTIE respectiv de presodrenaj limfatic este folosita in tratarea  insuficienţei sistemului venos şi limfatic, si este idela in tratarea picioarelor umflate, picioarelor grele, eliminarea toxinelor şi a retenţiei de apă în ţesuturi.

Presodren SLIM efectueaza presodrenajul pe toata suprafata corpului, reactivează circulaţia sanguină şi limfatică , stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism.

Totodata aparatul de ultima generatie este prevazut cu sistem de incalzire, similar unei termocuverte si pe partea picioarelor dupa primele 15 minute de presodrenaj vei simti si o usoara sedinte de electrostimulare, tocmai pentru ca rezultatele sale sa fie WOW dupa chiar prima sedinta!

Presodren Slim este un tratament ideal pentru a optimiza rezultatele împotriva celulitei, a acumulărilor adipoase si a retentie de lichide. Te vei simti efectiv fantatic dupa o singura sedinta, aceasta producand efecte benefice imediate respectiv îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor periferice şi la detoxifierea generală a organismului.

De asemenea, presoterapia este indicată persoanelor cu edeme limfatice, atât de natură congenitală cât şi postchirurgicală sau post traumatice.

Presoterapia acţionează şi asupra aparatului muscular prin înlăturarea senzaţiei de febră  musculară care apare în urma efectuării unui program intens de exerciţii fizice, sau în perioade de recuperare după intervenţii chirurgicale sau ortopedice.

Toate cele trei functii ale aparatului fac din aceasta procedura una excelenta din punct de vedere medical, pentru organismul nostru si din punct de vedere estetic, diminunand aspectul de coaja de portocala dupa chiar primele 3 sedinte!

Combinarea tehnicii de presodrenaj limfatic cu termo slim – caldura locala cu infrarosu si cu electrostimularea amplifica instant efectele de reducere a celulitei si de eliminare a toxinelor fiind un tratament complet de remodelare corporala, de aceea exista posibilitatea de a face acest tratament individual si sa dureze o sedinta 60minute, ideal este sa fie efectuate 2 sedinte/ saptamana, miim 8-10 sedinte.

Contraindicaţii presodrenaj limfatic:

  1. Tromboză venoasă profundă, tromboflebita
  2. Insuficienţă cardiac , ocluzie arterial
  3. Dermatite sau leziuni ale pielii
  4. Femei insarcinate

Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

Pentru cresterea eficientei tratamentelor de remodelare corporala se recomanda folosirea imediat dupa tratament a presoterapiei.

Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile intercelulare, PRESOTERAPIA ESTE RECOMANDATA DUPA ORICE TRATAMENT DE REMODELARE CORPORALA!

Aceasta se recomanda in special dupa efectuarea sedintelor de cavitatie, impachetari, radiofrecventa, vacuum, lipolaser pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Prin urmare este IDEAL ca aceste proceduri sa se incheie cu o sedinta de 30 minute de presodrenaj limfatic.

De exemplu, rolul sau in tratamentul de cavitatie este acela de a drena din organism continutul eliberat din celulele adipoase distruse de cavitatie.

Un tratament complet de presodrenaj limfatic presupune un ciclu de 10-15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3 şedinţe pe săptămână.

Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat  intensificarea circulatiei limfatice de pana la 10-15 ori.

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife