Mezoterapie corporala

Una dintre ultimele descoperiri ale specialistilor din domeniul esteticii, mezoterapia virtuala!

Mezoterapia virtuala reprezinta cel mai eficient tratament, atunci cind este vorba despre introducerea substantelor active, in profunzimea tesutului.

Mezoterapia fara ac reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice.

Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica denumita Aquaphoresis, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului.

Aceste procese includ microcirculatia, drenajul limfei si intesificarea fluxului sanguin.

Mezoterapia virtuala corporala include 3 etape de tratament, ce se fac in cadrul aceleiasi sedinte:

  1. electroporatia, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajuta la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, si pregateste urmatoarea etapa a terapiei (penetrarea ingredientelor active, in piele si tesutul superficial)
  2. electroforeza reprezinta esenta mezoterapiei: 95 % din substantele active ale oricarui produs facial sau corporal, sub forma de ser concentrat, ajung in profunzimea tesutul care se doreste a fi tratat
  3. cooling therapy reprezinta ultima etapa a mezoterapiei virtuale si se face cu ajutorul unui dispozitiv care raceste tesutul tratat, inchide terenul pe care s-a lucrat si readuce porii la dimensiunea normala.

Mezoterapia trateaza cea mai mare parte a problemaelor corporale: reduce tesutul gras, reduce celulita, reda tonusul tesutului, ajuta la tratarea vergeturilor.

TIPURI DE TRATAMENT ALE MEZOTERAPIEI FARA AC:

Tratament de DIZOLVARE A GRASIMILOR LOCALIZATE cu cafeina/ l-carnitin/ centella asiatica!

Cafeina este un alcaloid de origine vegetală prezent în cafea, ceai negru .

În cosmetică se regăseşte azi în numeroase tratamente energizante fiind un ingredient de excepţie mai ales în produsele de remodelare şi anti-celulitice graţie proprietăţilor sale lipolitice.

Este un bun drenant şi fermizant, activ pentru conturul ochilor, pentru ameliorarea pungilor şi umflăturilor din zona ochilor, pentru rafinarea conturului feţei.

Cafeina tehnic vorbind favorizează hidroliza trigliceridelor acumulate în adipocite (celule grase) şi eliberarea lor, creşte activitatea metabolică, favorizează eliminarea retenţiei de apă, favorizează eliminarea celulelor moarte şi ameliorează aspectul pielii.

PROPRIETĂŢI

1. fermizant
2. lipolitic puternic
3. anti-celulitic remarcabil
4. stimulant
5. energizant
6. drenant
7. keratolitic

 RECOMANDĂRI

1. celulită
2. aglomerări de grăsimi inestetice localizate pe faţă sau gât
3. zone cu retenţie de apă
4. relaxarea cutanată şi uniformizarea feţei
5. pungi sub ochi
6. ten tern, textură flaşcă
7. gât şi bărbie duble

CAT DUREAZA TRATAMENTUL?

Pentru tratarea problemelor de estetica corporala (tesut gras, celulita, lipsa de tonus, vergeturi), mezoterapia se poate face pe intreg corpul (abdomen, fese, picioare fata/spate) si dureaza cca. 60 de minute., sau partial si dureaza 30minute, se face doar pe fata/ spate sau doar picioare/ abdomen sau zonele afectate de probleme estetice.

Fiecare sedinta de tratament dureaza aproximativ 30 sau 60 de minute si pacientul trebuie sa urmeze o serie de 5 sau 10 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, cu o frecventa de 1sedinta la 5 zile pentru un program intensive. Se

Rezultatele apar dupa 2-3 sedinte desi acestea depind de stadiul celulitei sau a tesutului adipos!

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife