Masaj Lifting Facial

Pentru RELAXARE TOTALA si fermitatea fetei tale meriti 15 minute de rasfat!

Beneficiile masajului facial:

Un ten stralucitor – Tenul sanatos si stralucitor este unul dintre cele mai importante si dorite de doamne si domnisoare atunci cand vine vorba despre frumusete. Daca tenul dumneavoastra este palid si lipsit de lumina, veti avea un aspect obosit si bolnavicios. Cele mai multe femei se concentreaza pe incercarea obtinerii unui ten luminos, stralucitor si lipsit de cosuri. Cu toate acestea, de cele mai multe ori machiajul nu reuseste sa acopere aceste probleme. Totusi, s-a demonstrat in nenumarate randuri ca masajul facial poate face fata cu brio.

Umflaturile – Unele femei au o tendinta de a dezvolta anumite umflaturi pe pielea fetei. Una dintre cele mai bune si eficiente metode de a scapa aceste umflaturi este un masaj facial regulat.

Ridurile – Masajul facial stimuleaza circulatia si permite tenului sa se oxigeneze corespunzator. De asemenea, un masaj facial poate stimula secretia de colagen, astfel intarind pielea. Datorita acestor beneficii, masajul facial previne aparitia ridurilor. In plus, ridurile de pe frunte sunt adesea cauzate de incordarea involuntara a muschilor. Masajul facial relaxeaza muschii si intarzie aparitia ridurilor pe frunte.

Barbia dubla – Chiar daca doar o parte mica de oameni dezvolta barbia dubla, este mai bine sa preveniti aceasta problema neplacuta. Masajul facial facut cu regularitate intareste portiunea de sub barbie astfel incat sa nu atarne in jos.

Durata : 15 minute/ sedinta

Intensitate: 1- 2 sedinte/ saptamana

Etape:

  • Demachiere
  • Aplicare crema personala / ulei de masline pentru efectuarea masajului
  • Lasarea fetei sa respire timp de 2h dupa efectuarea masajului fetei si decolteului

 

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife