Criolipoliza

Ce este Criolipoliza si cum se realizeaza?

Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte, aparatul fiind accesorizat cu un dispozitiv in care este incorporat softul special si o sonda similara celei ecografice, dar care aspira pielea si stratul de grasime de sub ea, asemenea unui vacuum. Sonda localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce intr-un timp foarte scurt la o temperatura de -6-10 grade Celsius. Avand in vedere performanta aparatului, producatorii recomanda ca terapia CoolSculpting sa fie aplicata strict pe zona cu grasimi localizate, sa existe un minim surplus de grasime in acea zona si timpul expunerii sa fie

Cum a aparut aceasta tehnica avansata de slabire localizata non-invaziva?

Inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi.

Este nevoie de o expunere la frig de 5 pana la 20 de minute pentru ca celulele grase sa se dezintegreze. In timp, mai exact intr-un interval de 6 - 8 saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Este dureroasa? Dar perioada de vindecare, cat dureaza si ce implica?

Clienta care efectueaza aceasta procedura nu va suferi niciun fel de durere, posibil sa se resimta usoare intepaturi, furnicaturi si se va simti mai puternica senzatia de vacuumare! Procedura nu lasa vanatai, traume interne sau cicatrice, doar in cazul pielii foarte subtiri, sensibila, traumatizata sau in situatia unei cliente care nu are aproape deloc strat de grasime,  se va simti o usoara senzatie de frig, pielea se va inrosi dupa tratament si posibil sa ramana cateva urme care dupa 1-2 zile vor disparea!

NICIOPERSOANA care efectueaza aceasta procedura conform instructiunilor si recomandarilor nu va avea parte de complicatii sau efecte adverse, dar se va bucura, in schimb, de aspectul corporal dorit. De asemenea, criolipoliza nu necesita incizii sau anestezie.

Apar vanatai, semne pe corp, cicatrice in urma procedurii?

Procedura nu traumatizeaza pielea, cel mult se poate simti o tensiune usoara din cauza efectului vacuumului si o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii. Dupa sedinta, roseata cauzata de aparat poate dura cateva ore, rareori intalnindu-se cazuri cand se formeaza un hematom, care se retrage in cateva zile.

Exista restrictii dupa tratament?

Nu exista niste restrictii foarte specifice si nici nu este nevoie de perioada de recuperare, insa exista cateva chestiuni pe care nu le recomandam dupa tratament sunt: expunerea la soare 1-2 zile, efectuare de bai fierbinti, saune etc 1-2 zile, efectuare epilare definitiva 1-2 zile..

Recomandari dupa efectuarea tratamentului:

Efectele acestei interventii se mentin in timp doar daca persoana care a recurs la ea acorda atentie alimentatiei si bea minim 2l de apa pe zi. Aceasta presupune adoptarea unei diete echilibrate, cu un aport de calorii adaptat varstei si sexului, precum si practicarea unor exercitii fizice in mod regulat.

 

De asemenea este foarte important ca la 2-3 zile dupa ce efectuezi criolipoliza sa faci macar 1sedinta/ saptamana de PRESODREN SLIM, una de lipolaser si 1-2 masaje anticelulita, astefl incatdupa 2luni schimbarea sa fie uluitoare, respectiv pana la -20 cm  pe zona de tratament.

Se poate aplica criolipoliza pe aceeasi zona de 3 ori la o distanta de 2 luni! Rezultatele sunt asemanatoare cu o LIPOASPIRATIE CHIRURGICALA, insa fara dureri si fara traume corporale.

Cat pot sa slabesc?

Fiecare zona tratata necesita un alt interval de expunere la frig, in functie de grosimea stratului adipos. De exemplu, pentru zonele mai extinse, cum este abdomenul, sunt necesare 2 aplicari cu durata intre 15 si 20 de minute.

Astfel, in functie de zona tratata si grosimea stratului adipos, o sedinta poate dura intre 20 si 180 de minute. Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu 3-15 mm, ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45% (medie 40%) din grasimea zonei tratate.

Dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni. Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta dupa 45 zile.

Pe ce parti ale corpului se poate efectua?

Procedura se efectueaza in zonele predispuse acumularii de strat adipos: abdomen, coapse, solduri, deasupra genunchilor, picioare, spate, brate.

Contraindicatii:

  • femei insarcinate
  • persoane care sufera de boli incurabile

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife