Mezoterapie Faciala

Una dintre ultimele descoperiri ale specialistilor din domeniul esteticii, mezoterapia virtuala! Mezoterapia virtuala reprezinta cel mai eficient tratament, atunci cind este vorba despre introducerea substantelor active, in profunzimea tesutului. Mezoterapia fara ac reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice.

Mezoterapia fara ac utilizeaza impulsuri electrice special concepute pentru decongestionarea tesutului.

Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica denumita Aquaphoresis, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului. Aceste procese includ microcirculatia, drenajul limfei si intesificarea fluxului sanguin.

Mezoterapia virtual faciala include 3 etape de tratament, ce se fac in cadrul aceleiasi sedinte:

  1. electroporatia, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajuta la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, si pregateste urmatoarea etapa a terapiei (penetrarea ingredientelor active, in piele si tesutul superficial)
  2. electroforeza reprezinta esenta mezoterapiei: 95 % din substantele active ale oricarui produs facial sau corporal, sub forma de ser concentrat, ajung in profunzimea tesutul care se doreste a fi tratat
  3. cooling therapy reprezinta ultima etapa a mezoterapiei virtuale si se face cu ajutorul unui dispozitiv care raceste tesutul tratat, inchide terenul pe care s-a lucrat si readuce porii la dimensiunea normala.
  1. TRATAMENT FACIAL ANTI – AGING

Rezultate spectaculoase in diminuarea pana la disparitie a ridurilor

Aparitia ridurilor este un rezultat natural al procesului de imbatranire uman - proces care provoaca deshidratarea pielii si scaderea productiei de colagen si elastina. Acest tratament este recomandat aproape tuturor afectiunilor pielii aparute in cursul procesului de imbatranire. Aquaphoresis mareste radical nivelul de hidratare al tesutului facial, creste vascularizarea tesutului care la randul lui stimuleaza  fibroblastele. Prin activare, acestea produc  colagen si elastina - vitale pentru mentinerea calitatii si aspectului ferm al pielii.

Substantele active placentare contin un volum mare de ingrediente hidratante, antioxidante, reneneratoare, imuno-stimulatoare, iar prin mesoterapie se permite penetrarea substantelor active in adancimea tesutului.

Aplicatile anti-rid:

- Frunte - Gat

- Obraji - Periorbital

- Barbie - Perioral

- tratamentul impotriva hiperpigmentarii

  1. TRATAREA PETELOR, PIGMENTARII

Hiperpigmentarea poate aparea ca un rezultat al predispozitiei genetice sau ca rezultat al expunerii la lumina ultraviolet. Poate fi cauzata de infectii, hormonal, medicamente, acnee sau aplicarea de produse chimice pe piele. In mod semnificativ, aplicarea incorecta a produselor destinate exfolierii poate cauza hiperpigmentarea in special cand se utilizeaza pe tipurile de piele sensibila sau mai inchisa la culoare.

Scopul tratamentului este acela de a aduce o imbunatatire in calitatea pielii si o reducere a pigmentului in zonele afectate.

Pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea  in cadrul procesului natural de imbatranire. Acest proces este intalnit indeosebi in cazul structurilor tisulare subtiri sau al celor care nu sunt aderente la fasciile musculare ( zona decolteului si a gatului ). Sistemul unic al mezoterapiei fara ac in combinatie cu proprietatile ingredientelor active au ca tinta refacerea elasticitatii pielii in zonele afectate.

Transportul transdermal al ingredientelor specifice este folositor in tratarea si reducerea laxitatii pielii. Mezoterapia fara ac utilizeaza un program echilibrat bazat pe penetrarea cocktail-ului de substante active placentare  care se adreseaza reducerii lipsei de elasticitate a pielii.

Aplicatiile se fac pe gat, decolteu, perioral si periorbital, barbie.

 

  1. TRATAREA ACNEEI

Durata tratament: 30minute

Frecventa: 1 sedinta/ saptamana primele 5 sedinte, apoi 1 sedinta la 2 saptamani urmatoarele 5 sedinte si ulterior 1 sedinta/ luna pentru intretinere*

*sedintele pot fi mai dese sau mai multe in functie de problemele de ten si de gravitatea acestora.

 

 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife