Mezoterapia cu ace

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical ce implică injectări multiple în mezoderm cu substanţe farmaceutice, vitamine şi alte ingrediente.


Mezoterapia facială sau “cocktailul frumuseţii” se aplică la nivelul feţei, gâtului sau decolteului şi ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor şi în anumite cazuri la corectarea unor semne şi cicatrice.

Care sunt principalele beneficii?

Mezoterapia facială estompează ridurile fine, hidratează tenul şi îl ajută să producă elastină şi colagen, două substanţe responsabile de aspectul ferm şi proaspăt al acestuia.

Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire).

Mezoterapia facială cu ac se realizează sub anestezie locală. În cazul zonelor mai sensibile precum faţă, gât, decolteu este bine ca substanţele să fie introduse cu ajutorul unei seringi, deoarece aceasta permite o injectare adaptată feţei fiecărui pacient.

Un efect impresionant al mezoterapiei faciale cu ac este acela de “skin-tightening” (retracţie a pielii) în zonele faciale ce prezintă laxitate (piele căzută). Astfel, pielea de la nivelul gâtului, obrajilor, sau din zona ochiilor devine mai fermă, sub acţiunea de stimulare a colagenului şi elastinei realizată de substanţele injectate. În acest mod formarea de noi fibre de colagen reorganizează structura tegumentului şi acesta devine mai tonifiat.
O şedinţă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute şi presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanţe de 1-3 cm, în funcţie de zona tratată.

Este recomandat un număr de 3 şedinţe în decursul a 30 de zile şi un număr de 3 cure pe an.

Rezultatele imediate ale tratamentului sunt

  • tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
  • stimularea producerii de colagen propriu si restructurarea pielii;
  • favorizeaza absorbtia acizilor si a peptidelor in piele;
  • ameliorarea ridurilor si tratarea liniilor fine;
  • trateaza cicatricile post acneice si petele de pigmentare;