Label: Name1

Incepand cu acest articol, vom descoperi impreuna care este legatura dintre maladiile interne si pielea noastra! Cum putem descoperi anumite disfunctii interne observand semnele externe, semen lasate pe fata, pe piele!

Persoanele inzestrate cu o sanatate “de fier” neglijeaza in general legile naturii, considerand ca acestea nu li se adreseaza! Ghinionul incepe in ziua in care natura isi incepe procesul de curatare, eliminand din organism substantele nocive! Astfel isi fac aparitia dereglari ale sistemului nervos, ale metabolismului vitaminelor, hormonilor, proteinelor, sarurilor, apei etc.

Pe piele pot aparea eruptii, in anumite cazuri sunt superficiale, dispar relativ repede, fara sa lase urme, insa in alte cazuri acestea se extind pe tot corpul si sunt insotite de inflamatii! Apoi apare febra, insomnia, indispozitia, pruritul.

Care oare dintre noi nu cunoaste aceste fenomene negative?

Eruptiile pe piele si pe mucoase pot fi consecinta administrarii diferitelor medicamente: antibiotice, lotiuni, creme etc. cu care am incercat sa tratam alta maladie. Aceste eruptii pot evolua si ca urmare a consumarii unor produse alimentare ca: ciupercile, capsuni, miere, oua, dar pot aparea si ca o reactie a organismului la arsita sau ger.

In orice caz trebuie sa retinem ca intotdeauna o eruptie la nivelul pielii reprezinta o criza a organismului nostru!

Acneea si ulceratiile sunt indicii ale tulburarii armoniei in organism.

Daca acneea apare pe

  • spate aceasta indica prezenta maladiilor pulmonare si renale
  • piept indica dereglari ale inimii si plamanilor
  • frunte indica functionarea atona a intestinelor
  • obraji indica maladii pulmonare (indeosebi la fumatori)
  • nas indica slabiciunea inimii
  • in jurul gurii apare de obicei la femei in timpul menstruatiei, ceea ce inseaman ca trebuie sa acordam ami multa atentie rinichilor si organelor genitale.

In medicina chineza alunitele si verucele sunt considerate indicii ale surplusului de anumite substante in organism. Chinezii considera ca alunitele apar cel mai frecvent la persoanele concentrate asupra lor. La aparitia verucelor contribuie surplusul proteinelor si grasimilor de origine animala in organism.

Cresterea abundenta a parului pe obraji si deasupra buzei superioare semnalizeaza probleme hormonale.

Ridul adanc dintre ochi este un simptom al tulburarilor in functionarea stomacului si ficatului.

Daca omul se incrunta permanent, acest fapt poate contribui la depresii sau la o stare generala proasta.

Pielea noastra reflecteaza modul nostrum de alimentatie! Asadar ar trebui sa fim mai atenti la ce mancam!

 

Fiti frumoase!

Betty Ratiu


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife