Inainte de stoarcere, toate fructele si legumele trebuie curatate de coaja si de partea din mijloc. Radacina de ghimbir trebuie decojita si macinata.
SURPRIZA CU SEMINTE INCOLTITE
1 mar, 175 g lucerna sau trifoi incoltit, 6 frunze proaspete de menta, 3 morcovi.
ESENTA DE LAMAIE
8 morcovi, 1 mar, sucul stors de la o lamaie, o bucata de radacina de ghimbir de 2,5 cm.
VARIETATE CU PAPAYA
2 fructe tari de papaya, 2 pere, o jumatate de lingurita de radacina de ghimbir macinata.
ABUNDENTA DE STRUGURI
20 de boabe de struguri albi, 10 capsuni, 1 mar, 2 ramurele proaspete de menta.
VESELIE CU GHIMBIR
2 mere, 2 pere, o bucatica de radacina de ghimbir.
Aceasta este o solutie excelenta pentru a va inviora la micul-dejun; va va pune in miscare intregul sistem. Este si un desteptator al papilelor gustative.
BLITZ CU FRUCTE DE PADURE
1 caserola plina cu fructele de padure preferate de dumneavoastra sau cu un amestec din acestea (capsuni, afine, agrise, zmeura), 2 piersici, 1 mar.
REVITALIZANT CU ANANAS
Sucul de la 1 ananas.