Label: Name1

Uneori este atat de greu sa ne hotaram ce tip de dieta am putea tine, ce sport ne-ar ajuta sa slabim doar la picioare sau sa dam burtica jos, si cel mai greu este sa ne decidem ce tip de sedinte de slabire/ remodelare corporala/ tonifiere mi s-ar potrivi!

Centrul de Slabire BettyBlue iti vine in ajutor cu o echipa de specialisti: fiziokineteterapeuti, kinetoterapeuti, technicieni maseur, asistente medicale pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate!

Inainte de alegerea unui tratamnet se face o consultatie gratuita pentru evaluarea problemelor si recomandarea unui tratament adecvat.

Astfel noi iti alcatuim un program de slabire si remodelare corporala personalizat, pentru a slabi local (abdomen, coapse, solduri, brate etc.) sau general (de sus pana jos).

Fiecarei paciente I se intocmeste o fisa personala de evaluare corporala in care se trec toate masuratorile, tipul, gradul de celulita si procentul de grasime din organism.

Daca ai cativa centimetrii in plus pe solduri, coapse si picioare, o celulita in primul stadiu, atunci un tratament de electrostimulare va da rezultate excelente. Intretinerea rezultatelor presupune efectuarea unei sedinte/ saptamana.

In cazul in care ai fost mereu o persoana plinuta si nu poti tine o dieta stricta combinatia de electrostimulare si impachetari (termosudatie, Fango Silhouette, alge marine) de slabire, anticelulita sau antivergeturi, cu ajutorul carora poti da pana la 4 kg pe saptamana.

Daca se dovedeste ca ai un grad de celulita mai avansat atunci este recomandat  sa optezi pentru un tratament mixt de impachetari si masaj anticelulita. Impachetarile la cald precum cele cu PARAFANGO dau cele mai bune rezultate, efectele lor facandu-se simtite chiar dupa prima sedinta, confirmat de 100% dintre clientele care au facut impachetari cu Parafango!

 Astfel, prin masajul anticelulita profesional se vor sparge si elimina mult mai usor nodulii celulitici, ducand la o reducere de pana la 30% dupa un tratament, a celulitei, vergeturilor si a stratului adipos.

In acelasi timp vom avea grija de detoxifierea dvs corporala si de anumite recomandari alimentare pentru  a putea obtine impreuna rezultatele dorite.

Acorda-ti timp si atentie pentru ca meriti!

Alegem impreuna in aceasta primavara din ofertele promotionale ale Centrelor noastre si iti garantam ca te vei simti minunat pentru ca vei arata minunat!

 

PROMOTII de primavara:

8 impachetari cu CAFEINA FORTE +2 SEDINTE BONUS- 249lei/ pachet

8 sedinte electrostimulare 45min/sed- 79lei

8 sedinte MASAJ ANTICELULITA +2 SEDINTE BONUS- 219lei/ pachet


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife