Label: Name1

In aceasta perioada a anului specialistii in tratamente corporale iti recomanda impachetarile pentru Slabire Rapida!

            De ce? Pentru ca primavara corpul reactioneaza cel mai bine la impachetari, datorita timpul potrivit, nici prea cald si nici prea racoare pentru a putea face o cura de 1-2 luni de impachetari! Cel mai indicat este sa incepi cu cele “basic”, respective cu cele de detoxfiere, eliminare a apei retinuta in tesuturi si care culmea, au si un rol de hidratare datorita compozitiei sale bogate in parafina lichida.

            Bazate pe extracte naturale cu efect lipolitic, impachetarile cu TERMOSUDATIE dau rezultate rapide chiar de la prima sedinta! Daca te urci pe cantar inainte si dupa sedinta vei observa o diferenta de greutate de pana la -1kg! Sedintele se recomanda sa fie efectuate de 3 ori/ saptamana pentru rezultate optime.

            Avantajul este ca si daca esti proaspata mamica poti efectua acest tip de impachetari pentru ca nu iti afecteaza compozitia laptelui. Daca ai retentie de apa te vei bucura de picioare usoare si mai subtiri dupa cele 50minute petrecute in termosauna sau in tunelul cu infrarosii.

            Etapele de tratament:

- peeling corporal professional cu samburi de caise si extract natural de caise;

- aplicarea mastii de termosudatie pe toate zonele de tratament (total/ partial);

- infoliere si introducere in termosauna timp de 50minute sau in tunelul cu infrarosii timp de 40minute;

- la final- desfoliere si aplicare crema termoactiva pe baza de alge marine, iedera si cafeina;

Recomandari alimentare minime:

- consum minim de 2l apa plata/ zi in care se stoarce 1lamaie coapta;

- o masa de fructe/ zi, preferabil dimineata;

- consum ridicat de citrice (gustare);

- 1 cana de ceai verde antiadipos la culcare;

Dupa un tratament intensive de 30 zile vei avea o scadere de pana la – 20cm in circumferinta, eliminarea depunerilor localizate de tesut adipos, arderea grasimilor, scadere - 4-6 kg/ tratament, reducerea retentiei de apa, detoxifiere corporala totala interior/ exterior si reducerea tesutului adipos, vizibil chiar dupa 3 sedinte intensive!

 

10 Impachetari slabire RAPIDA cu termosudatie (50min/ sed) – 199lei


 

 

SOLICITA O SEDINTA GRATUITA*

daca nu ai mai fost clienta noastra

* sedinta se ofera gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament, altfel aceasta se va achita separat - vezi tarife